Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Na Kase Metin2 Pl

kakar642

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem mini buga na kase na metin2 PL

Napewno większość z was już to zna więc wam go opisze.

A więc tak kiedy mamy misje u biologa idziemy do niego najlpiej przy 4 lvl jest misja z kwiatami brzoskwini i trzeba zabic głodne alfa wilki polecam ta misje bo tych wilkow jest bardzo duzo kiedy zabijemy ich 5 to bedziemy mieli 5 kwiatow bo tyle tylko sie miesci i robimy tak tworzymy druga postac na innym koncie przychodzimy do tej co jest ko o biologa i zapraszamy ja do grupy i te kwiaty brzoskwini dajemy przez handel drugiej postaci i dropimy dalej i dajemy az wkoncu na drugiej postaci sie zapelni miejsce idziemy do handlary i sellamy chociaz 5 tych kwiatow warte jest 50 yang to troche malo ale to moj mini sposób na mini kasę.

Jeszcze jedno kwiaty mozna tez polaczyc jak na drugiej postaci zabraknie miejsca max w 1 okienku miesci sie 200 kwiatow.Najlepiej z tego skorzystać jak ktos zaczyna na nowym serwie i nie ma kasy.

Mam nadzieje że pomoglem

Jak zapelnicie w kazdym polu ekwipunku po 200 tych kwiatow to zarobicie 180k jak to wszystko sellniecie

200 kwiatów-2k yang

5 miejsc po 200 kwiatow - 10k yang

45 miejsc po 200 kwiatow-90k yang

90 miejsc max po 200 kwiatow - 180k yang jak widzicie to dobry zarobek ale trzeba miec cierpliwosc do wydropienia tylu kwiatow

Opublikowano

Znalazłem mini buga na kase na metin2 PL

Napewno większość z was już to zna więc wam go opisze.

A więc tak kiedy mamy misje u biologa idziemy do niego najlpiej przy 4 lvl jest misja z kwiatami brzoskwini i trzeba zabic głodne alfa wilki polecam ta misje bo tych wilkow jest bardzo duzo kiedy zabijemy ich 5 to bedziemy mieli 5 kwiatow bo tyle tylko sie miesci i robimy tak tworzymy druga postac na innym koncie przychodzimy do tej co jest ko o biologa i zapraszamy ja do grupy i te kwiaty brzoskwini dajemy przez handel drugiej postaci i dropimy dalej i dajemy az wkoncu na drugiej postaci sie zapelni miejsce idziemy do handlary i sellamy chociaz 5 tych kwiatow warte jest 50 yang to troche malo ale to moj mini sposób na mini kasę.

Jeszcze jedno kwiaty mozna tez polaczyc jak na drugiej postaci zabraknie miejsca max w 1 okienku miesci sie 200 kwiatow.Najlepiej z tego skorzystać jak ktos zaczyna na nowym serwie i nie ma kasy.

Mam nadzieje że pomoglem

Jak zapelnicie w kazdym polu ekwipunku po 200 tych kwiatow to zarobicie 180k jak to wszystko sellniecie

200 kwiatów-2k yang

5 miejsc po 200 kwiatow - 10k yang

45 miejsc po 200 kwiatow-90k yang

90 miejsc max po 200 kwiatow - 180k yang jak widzicie to dobry zarobek ale trzeba miec cierpliwosc do wydropienia tylu kwiatow

DUPNE

bez reflików

Opublikowano

Kolego a nie lepiej isc se polowic i małże za 300+ k zalezy od serva pozdro + nie bedzie

JEŚLI ZASŁUŻYŁEM DAJ + BĘDE BARDZO WDZIĘCZNY : D

MONOLIT:

Woj-Body = 66lvl Ban

Surak-BM = 37lvl + ON

Opublikowano

Kolego a nie lepiej isc se polowic i małże za 300+ k zalezy od serva pozdro + nie bedzie

no dobra ale on napisal ze jezeli ktos zaczyna.. i nie ma kasy a zeby lowic trzeba miec 30 lv+

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

Tyle że medale nie zawsze dropia i malze tak samo z ryb :)

jeszcze mi sie nie zdazylo zeby przez 5h chociaz 1 medal nie dropnal, a na arkantes po 400k, czasem 500k sprzedaje

Opublikowano

To ja polecam robić nową postać, gdzie dostajemy, uwaga uwaga, 5 małych czerwonych potów wartych 20 yang, biegniemy na sh do handlarki, aby zaoszczędzić czasu i sprzedajemy potki, tylko chyba GF zna już ten sposób bo zablokował usunięcie postaci zaraz po jej stworzeniu, ale można zrobić 4 postacie więc wynik 80 yang w 15 minut to dobry wynik :D Tak zarabiają yangsellerzy:D!!

To moje wygląda tak jak jego, większej głupoty na zarabianie to ja w życiu nie widziałem, więc może się napracował, ale sposób jest kompletnie nietrafiony

Mój sposób to ironia, nie myślcie że mówiłem o tym serio :)

Opublikowano

own3d co to kurwa jest???

żal nie tut 10 yang / min jak normalnie expiąc zarabiam 5-12k / min... (czasem fartem do 30k ale to naprawde żadko)

nie zbieram nic :D

dając mi +/- marnujesz je poprostu...

Opublikowano

180k ło jaka fortuna..... wogole sie nieoplaca , nieprzydatne to . Glupie to.... Juz lepiej zbierac po te 10yang z pieskow...

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Ja tak kiedyś zarabiałem tylko ,że ja jak uzbierałem 200 to po 5k wystawiałem 5 kwiatkow obok biologa i w 1H zchodziło i minimum 200k bylo

Zbieram "+" :) Pomogłem? NIE WAHAJ SIĘ Daj "+"

18706.png

21495.png

21571.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...