Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Sie Nazywa BooT Na BICIE z Konia Zwykłego ???

nik1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie kapuje.

Może byś napisał coś jeszcze.

Bo to co zrozumiałem to to że szukasz jakiegoś bota który umożliwia atakowanie na zwykłym koniu. Dobrze zrozumiałem ??

Nie istnieje taki "BooT"

Jak już coś to hack lub trainer.

Ale też w to nie wierze.

Jednak zabieram sie za szukanie.

Jak ktoś znajdzie prosze poinformować mnie na PW lub napisać tu o tym.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano
Hmm istnieje taki bug ale nie wiem jak go zrobić raz przypadkiem mi się udało i z zwykłego konia wwaliłem jak z bojowca

da się bić tak,ale musisz mieć bojowca/militara . Idziesz do stajennego i bierzesz konia za bilet konny i wtedy można bić ze zwykłego konia. To jest taki BUG . Tylko nie wiem czy wtedy obrażenia jakieś komuś zadajesz

8400_13_10_08_7_49_33.png
Opublikowano

Wlasnie o to chodzi ze wtedy nie zadajesz. Ten bug juz znam ale ja szukam takiego co zadaje. Jakis hack widziales moze na to ??

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

"..ten kto stawia wiecej niz trzy wykrzykniki, badz pytajniki ma probelmy z osobowoscia" - by nie wiem kto i jakos tak

pasuje do ciebie kapciu : (

New - pr0 - ultimate- uber - super- hiper - mega czit do kazdej gry : O

ctrl+w

Opublikowano

Heh ja nie mam problemów w przeciwieństwie do ciebie neo kidzie szukający wszędzie zwady

@Topic

Dodam że ten bug nastąpił z 30sec po zalogowaniu nawet nie wiem co zrobiłem muszę poprubować może wkońcu się uda go odkryć

http://www.youtube.com/watch?v=N9mhuEtDhQ8&feature=plcp

Twórczość młodego rapera. Wchodźcie i oceniajcie.

• Dodaj nową pozycję...