Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minuty Po Aktualizacji :)

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale adminie mógł bys zostawić te informacje gdzie pisze z kond jesteś czy masz skeype płeć ilość postów itp. teraz fajniej wyglada jak pod avatarem jest w rządku wszystko ;)

sygna2.png
Opublikowano

sb mi nie działa;[ przy dodadniu linijki mam taki błąd

Fatal error: Call to undefined method IPSText::removemacrosfrominput() in /home/mpcforum/www1/mpcforum.pl/htdocs/admin/applications_addon/other/shoutbox/modules_public/ajax/coreAjax.php on line 252

Opublikowano

Hehe wszystko fajniej wygląda tylko logo było tamte lepsze... No i trzeba wgrać Ikony. I wszystko popoprawiać z English na Polski .

Zalogowany jako Ventis. Lepiej było jak było samo Ventis ale i tak fajnieee !

No i przydało by się zmienić by pierwsze co to ustawiało cię "O mnie"... bo jest fajniej niż historia statusu.

Ps: Teraz jak w profilu po lewej co ma się zdjęcie itp... jest tak szeroko to przydałoby się mieć zdjęcie o 200x200 a nie 150x150 tylko.

X

by Me.

Opublikowano

Ustawcie tak jak było że jak wchodzisz na profil to jest "O mnie" a tą opcje "Recent Status Updates" bożna kiliknąć a nie ze ona sie pojawia jak ktoś wejdzie na profil lepiej było jak dawaj niej i nie wszystko jest spolszczone

zbyt duża sygna.

Opublikowano

Wszystko ładnie, ale ja chyba nadal zostanę przy Deflection (Import) :D (Dopóki jeszcze jest) Przy import właściwie tylko pisanie posta bardziej mi się podoba ;) No, i kolorowanie składni html/php

@Jackraymund wiem jak ciężko jest nie móc ze mną porozmawiać, ale miejmy nadzieję, że Kokosz to naprawi :(

Opublikowano

Będą dodane ikonki obok działów jak to było wcześniej?

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

#up

hmmmmm? pomysl -.-

Pewnie nie maja czasu na takie "drobnostki", jak sie uwina ze wszystkim to napewno dodadza..

Osobiscie wolilem tamto, ale to kwestia przyzwyczajenia :x

; )

Opublikowano

Mi się bardzo podoba nowy wygląd. :) I czcionka wydaje się inna, lecz może mi się zdawać.

I nie chodzi mi o czcionkę którą widać w postach. Chodzi o tą podczas edycji, lub pisaniu nowego posta.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Gość Mounthains
Opublikowano

Będą dodane ikonki obok działów jak to było wcześniej?

Kwestia czasu :]

Opublikowano

Z tym logiem was poniosło, serio ;x

Nie wiem też po co komu to integrowanie się z innymi portalami społecznościowymi - zbędny gadżet :D

"Udostępnij ten temat:" i te ikonki.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Z tym logiem was poniosło, serio ;x

Nie wiem też po co komu to integrowanie się z innymi portalami społecznościowymi - zbędny gadżet :D

"Udostępnij ten temat:" i te ikonki.

A nóż widelec ktoś będzie chciał się zintegrować :)

Opublikowano

A nóż widelec ktoś będzie chciał się zintegrować :)

Dorobili On / Off takiej opcji w panelu?

O w ogóle przyjrzę się co da się wyłączyć..

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...