Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Parobek

marcin7525

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba nikt.

według mnie to próba włamu na konto i wyłudzenia hasła i loginu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ja go uzywalem nie polecam:/ jedyny + to ze nie trzeba wchodzic na str w [przegladarce a co do minusow - kupowanie na targu slabe bardzo wolny bardzo zamula komputer nawet na duze jego parametry zaplanowanie siania pola dla roslin 1:2 i 1:4 porazka sianie itp bez komentarza ogolem polecam podobnego bota tylko ze platny na 30 dni za 5 zl sam lapie bardzo szybko promocje ok 100 monet dziennie jak jest kasa na to i inne produkty...oraz bezpieczenstwo

oj tam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja go uzywalem nie polecam:/ jedyny + to ze nie trzeba wchodzic na str w [przegladarce a co do minusow - kupowanie na targu slabe bardzo wolny bardzo zamula komputer nawet na duze jego parametry zaplanowanie siania pola dla roslin 1:2 i 1:4 porazka sianie itp bez komentarza ogolem polecam podobnego bota tylko ze platny na 30 dni za 5 zl sam lapie bardzo szybko promocje ok 100 monet dziennie jak jest kasa na to i inne produkty...oraz bezpieczenstwo

Jasne, że polecasz płatnego, bo to jest bot Twojego autorstwa i chcesz na nim zarobić :P . Wszystkie bolączki które opisałeś już poprawiłem, więc zapraszam do korzystania, bo jest darmowy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

i dziala nawet skupowanie towarów:) a ile trzeba placic po tych dwoch tygodniach ?

Eee nie wiem ja od miesiąca i dalej łazi heh ;p

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

-99%! Dodatkowo warn za darmo!

Opublikowano

Eee nie wiem ja od miesiąca i dalej łazi heh ;p

Obecnie jest darmowy do 15.09.2010. Później myślę, że będzie to 3,99PLN i licencja do końca świata :) . Narazie jest to wersja beta i poprawiamy błędy a w związku z "sezonem ogórkowym" idzie to wolniej. Zapraszam do pobrania nowej wersji z opcją zapisywania konfiguracji kont.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No to czekam z niecierpliwością :P

Zakasałem rękawy no i poszło szybciej. Masz do pobrania wesję 3.1.8.0 a tam możliwość kontrolowania ile produktu chcesz praznaczyć na dokarmianie. Najnowszą wersję bot'a możesz pobrać z tej strony.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a jezeli pozniej bedzie ten bot platny, chociaz nietylko ja bym chcial zeby pozostal darmowy bo jest fajny :) to czy licejcnja bedzie tylko na komputer?:> bo ja korzystam z dwoch kompow i bedzie trzeba dwie licencje wykupic?:>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a jezeli pozniej bedzie ten bot platny, chociaz nietylko ja bym chcial zeby pozostal darmowy bo jest fajny :) to czy licejcnja bedzie tylko na komputer?:> bo ja korzystam z dwoch kompow i bedzie trzeba dwie licencje wykupic?:>

Tak. Licencja jest na komputer. Cena na jedno stanowisko wynosi 3,99 pln. Myślę ze jest to kwota na która stać nawet gimnazjalistę. Zwłaszcza jeżeli za tą ceną kryje się dożywotnia licencja na użytkowanie bot'a oraz jego aktualizacje. Zapraszam do pobrania najnowszej wersji z tej strony .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Admin Cienia
Opublikowano

Kupować płatne boty do wolnych farmerów to śmiech na sali, polecam spojrzeć w podwieszone tematy.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

własnie korzystam z tego bota i powiem ze jest zajebisty :) wszystko fajnie opisane

Ok, ale takie posty są traktowane jako spam i spróbuj nie pisać takich w przyszłości :)

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kupować płatne boty do wolnych farmerów to śmiech na sali, polecam spojrzeć w podwieszone tematy.

Hmm dla ciebie to śmiech na sali, dla mnie super sprawa. Aktualnie korzystam z bota napisanego w java jego koszt to około 5 zł za miech (miesięczne konto w WF to koszt rzędu 30 zł {4 x sms}), a ma takie opcje co przy darmowych mógł byś pomarzyć. Jedynie ten bot ma jedną lub dwie opcje które nie znajdziesz w bocie java. Jeżeli koszt tego bota będzie nawet 5 zł i dożywotnia licencja to jestem za kupnem tego bota, a twórcy coś od życia się należy. Za dożywotnią licencje z aktualizacjami jestem wstanie zapłacić 10 zł ( a zwykłego gimnazjalistę będzie nawet na taką kwotę stać, wystarczy nie kupić sobie papierosków :D )

A BOT JEST NAPRAWDĘ SUPER, TYLKO POPROSZĘ WERSJE 64 bitową, Bo aktualnie korzystam z 32 bitowej ale działa na mojej Vista x64 :)

Opublikowano

Tak. Licencja jest na komputer. Cena na jedno stanowisko wynosi 3,99 pln. Myślę ze jest to kwota na która stać nawet gimnazjalistę. Zwłaszcza jeżeli za tą ceną kryje się dożywotnia licencja na użytkowanie bot'a oraz jego aktualizacje. Zapraszam do pobrania najnowszej wersji z tej strony .

Ja rozumiem że jest to zabezpieczanie przed pojawieniem się bota w necie bez wiedzy twórcy, bo każdy kto zakupi dożywotnią licencję mógł by udostępnić go za free.

Jednak sądzę,że lepiej wbudować opcje do sprawdzania licencji (przy wykorzystaniu baz danych serwera { tak przynajmniej działa bot napisany w java}) i jeżeli znajdzie więcej niż jedna taką samą licencje to automatycznie blokuje ją, jednak musiał by być spełniony jeden warunek, mianowicie taki że licencja był by generowana na podstawie imienia i nazwiska ( lub jak kto woli Ksywy), a na pewno klucze by się różniły od siebie.

Opublikowano

Hmm dla ciebie to śmiech na sali, dla mnie super sprawa. Aktualnie korzystam z bota napisanego w java jego koszt to około 5 zł za miech (miesięczne konto w WF to koszt rzędu 30 zł {4 x sms}), a ma takie opcje co przy darmowych mógł byś pomarzyć. Jedynie ten bot ma jedną lub dwie opcje które nie znajdziesz w bocie java. Jeżeli koszt tego bota będzie nawet 5 zł i dożywotnia licencja to jestem za kupnem tego bota, a twórcy coś od życia się należy. Za dożywotnią licencje z aktualizacjami jestem wstanie zapłacić 10 zł ( a zwykłego gimnazjalistę będzie nawet na taką kwotę stać, wystarczy nie kupić sobie papierosków :D )

A BOT JEST NAPRAWDĘ SUPER, TYLKO POPROSZĘ WERSJE 64 bitową, Bo aktualnie korzystam z 32 bitowej ale działa na mojej Vista x64 :)

Wersja x64 niedługo się pojawi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a skad wiesz ze ktos nie woli sobie kupic paczke papierosow niz wydac to na botka do gry?? i zasuwac reczenie?

oj tam

Opublikowano

a skad wiesz ze ktos nie woli sobie kupic paczke papierosow niz wydac to na botka do gry?? i zasuwac reczenie?

Wolna wola :) [NIKT NIKOGO NIE ZMUSZA]

Jednak moje zdanie jest takie, że jak kogoś stać na paczkę fajek wartą aktualnie ponad 9 zł ( a i ta cena się w najbliższym czasie zmieni ) to stać go na jednorazową opłatę, za dobrego bota z dożywotnią licencją i aktualizacjami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...