Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Mw2Hook Kidebr V2 (Alteriwnet 1.3.37A)

KaZoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MW2HOOK KIDEBR v2

beztytuueee.th.jpg

FEATURES

Esp Player

- Name

- Box

- Weapon

- Distance

- Skeletron

- Rank

- IP

- Barrel

- Line

ESP Item

- Objects

- Icon

Others

- Radar 2D

- Lazer Hack

- Sound Kill

- Kill Spam (custom)

- Show My Ammo and Heath

- Show Info (ping, time, fps )

- Enemy Warning (audio)

AIMBOT

- Auto Aim (head, torso, pelvis, chooper)

- Aim Predict

- Aim VectorZ

- Auto Shoot

- Auto Knife

- PingCorrection

Removals

- Smoke

- Flash

- Recoil

Instrukcja

1.) Uruchom MW2

2.) Uruchom injector i poprawnie go skonfiguruj (ale powinno być wszystko w porządku)

3.) Podczas gry wciśnij HOME aby wejść do menu cheata, strzałkami nawiguj w menu ;)

4.) Ciesz się z działającego hacka ;D

W pliku 'spam.cfg mozna ustawić wiadomość na czacie po zabiciu przeciwnika ;)

Jeśli pomogłem daj +, napewno ci nie zaszkodzi a mnie zmotywuje do pisania większej ilości tutków

:D

Download:

http://www.przeklej.pl/plik/mw2hook-kidebr-v2-kazox-version-rar-001b4u0j53482j6

Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/bd01d302c533f17e2ed9ebb5e1712ee2df68ca4e2fddd28b1b6569e9744ec49a-1280124228

krzysiek623.png

logoej.png

Za co ten ban ??

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

KideBr to według mnie najlepszy hax na altera ;) Wypróbował bym ale grać nie mogę (Błąd iw_22 ?!)

Ściągnij plik z tego linku (nie mój up):

http://www.megaupload.com/?d=8J3IBVKI

A co do tematu, hack świetny tylko wciąż nie wiem jak ustawić by aim nie był taki czuły.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Na Win7, przy wejściu do gry, bądź uruchomieniu go gdy jest już się w grze, a z niej wychodzi (po zakończeniu, np. TDM) wywala bląd i zamyka grę. Bynajmniej u mnie tak jest, może ktoś sprawdzić na Win 7 u siebie ?

zelka91.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na Win7, przy wejściu do gry, bądź uruchomieniu go gdy jest już się w grze, a z niej wychodzi (po zakończeniu, np. TDM) wywala bląd i zamyka grę. Bynajmniej u mnie tak jest, może ktoś sprawdzić na Win 7 u siebie ?

zelka też tak mam, po zakończonym meczu wywala do pulpitu :(

EDIT:

Ale hack nadal działa :P

aqcu39P.png
Opublikowano

ja u siebie mam puszczonego hosta ,admin toola i MW2HOOK i nic nie wywala win7 x64 framework4.0

aha wywalilem tylko tylko CrashSender.exe z katalogu bo nonstop wywalało jak dawałem F3 start serwera

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

ja u siebie mam puszczonego hosta ,admin toola i MW2HOOK i nic nie wywala win7 x64 framework4.0

aha wywalilem tylko tylko CrashSender.exe z katalogu bo nonstop wywalało jak dawałem F3 start serwera

wielkie dzięki zainstalowałem framework4.0 i wszystko ładnie śmiga ;) i oczywiście +

Pomogłem daj +

Opublikowano

Aj chciałem sobie jaja porobić z koleszki ale gdy wchodzę w grę to gdy wciskam HOME nic się nie wyświetla ;D

Mała pomoc może?:D

ja fsdfsdf4232e.dll odpalam przez Winject i ładnie śmiga ;)

jak pomogłem daj +

Pomogłem daj +

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Hmm... Pobieram... Na końcu Avast mój kochany przerywa połączenie i krzyczy o malware... F.A.I.L.

Więc czy ma ktoś wersję bez wirusa?

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Jest tylko na Alter'a. Na Steam wszystkie cheat'y są raczej Detected, aczkolwiek kontrowersyjny jest Texture Hack...

Na aIW możesz bez problemu używać tego cheata, chyba, że ktoś cię nagra... No ale wtedy jak będziesz miał bana i tak będziesz mógł grać na dedykach.

Btw. na dedyku z adminami (takie bardzo rzadko się zdarzają, bynajmniej mi) możesz dostać bana, ale tylko na ten serwer. A serwerów jest mnóstwo. ;)

survarium_user_bar_en.jpg
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...