Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Fixed][Dl] Easymetin2 0.1.2.1510 Mod 5.1 Temp

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema trzeba mi trochę pomocy,

Ściągnąłem tego EM2 nowego, zainstalowałem, uruchamiam jako administrator, loguje się, daje uruchom Grę, loguje się w mt2,

czekam az mi wejdzie do metka, iii KICK :)

co mogę z tym zrobić ??

a gdy uruchamiam metka jako admin, to na easy metin 2 nic mi sie nie pokazuje,

Pomocy plz jak cos to GG: 6602812

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

LUDZIE NIE TRZEBA TEGO JUŻ INSTALOWAĆ LOGOWANIE W POPRZEDNIEJ WERSJI JUŻ DZIAŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

widzewsygname.jpg
Opublikowano

ja włączam bota daje zacznij grę i wyskakuje mi nie: można odnaleźć pliku metin2client.bin . znajduje metin2client daje otwórz i wyskakuje mi błąd: ta wersja em2 jest przeznaczona tylko i wylacznie dla polskiej wersji metin2.metin2.com

pomóżcie dam +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jaki MuliHack teraz działa na tej wersji EasyMetin2? Chodzi mi żeby nie cofało tak jak MH Ita ale już nie działą na tej wersji :D pomóżcie ;)

//Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

Witam! Mam problem otóż robie tak: Mam metka z 2008r. odpalam PatchUpader no i czekam aż mi sie to tam pobierze. (gdy to odpalam nie mam do pobranie tego badziewka "razem przeciwko hakerom" czy jakoś tak. Ale ok przechodzę dalej naciskam rozpocznij gre włączają się torenty a wiec czekam aż sie wszystko pobierze i git. Kiedy odpalam EM2 i wskazuje mu katalog otrzymuję takie info : (pierwsze okiengo) : START_MONITORING_SERVICE_ERROR. więc daje OK i dostaje 2 drugie info: INVALID_FILES. Prosze o jakąś pomoc a odwdzięczę sie Plusem/minusem lub 5 jak kto woli ;)

Pozdrawiam

sdagsd.png
Opublikowano

co to jest ten 2 lin "mirror" ???

Z Góry dziekuje + za odpowiedz

Jeśli podoba Ci się moja praca daj +                   

Opublikowano

Polecam tą wersję ponieważ ,,najnowszy,, Exp Bot easy metin z ich strony okropnie muli przez co nie daje żyć

Opublikowano

Ludzie pomozcie

Moj exp bot expi na imha

Oddaje expa wszystko ok\

idzie do m2 noi dupa podchodzi do handlarki i nie seela dropa ani nie kupuje potkow

idzie znowu do imha i sie wraca do handlarki i tak w kolko ;/

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

on sella tylko zbroje naszyjniki itp. a może masz źle powybierane opcje i sella tylko przedmioty które sa na wyzszy poziom lub + ulepszenia

Opublikowano

ON wcale nie otwiera handlary ;/

Pomozcie

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

Na tej wersji loguje się do metina i już mają się pokazać serwery i kick do pulpitu.

Na poprzedniej wersji wszystko działa oprócz dmg hacka. Włącze metina normalnie - dmg hack jest ..

Opublikowano

Witam mam problem z EasyMetinem a mianowicie gdy sie gra uruchomi w wczuta to powinna wyswieylic sie mapka z zaznaczonymi mobami a ja mam cala biala i nie ma tam nic pobieralem nowego net.frameworka ale to nic nie dalo nie wiem co trzeba zrobic aby w pelni chodzilo prosze o pomoc :) z gory dzieki :D

Opublikowano

Witam mam problem z EM2 klikam uruchom grę i pisze :

Błąd: Brak obsługi dla tej wersji gry. Chcesz aktualizować EasyMetin2?

Klikam tak i nic sie nie dzieje ...

Mam najnowszą werscje ;)

55353017801582291174.png

Daj mi +

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ten shit nie dziala ;p mecze to od wczoraj sciaglem juz wszystkie jakie sa wersje EM2 i nie dziala to jest shit ;pp mam nadzieje jednak ze wyjdzie wkoncu dzialajacy ....

Opublikowano

mam pewna sprawę nie chcę niepotrzebnie zawracać panu głowy ale chciałbym sie zapytać czy będzie jeszcze jakaś aktualizacja easy metina jak na razie działa dobrze ale nie zawsze zbiera przedmioty z odległości proszę o pomoc czy można coś z tym zrobic ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam problem gdy klikam zaloguj wm2 nic nie robi i tnie opo chcwili wyskakuje wyslij nie wysylaj jeszcze rano dzialal

[

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...