Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galeria] Xbyku

xByku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać że z nudów bo w ogóle nie udane.

1.Tło do bani,kolorystyka nie pasuje reszta do wyrzucenia.

2.Pracuj z jednym renderem a nie z dwoma. Praca to dno.

3.To samo co w 2.

Proszę poczytaj trochę więcej na temat robienia sygn i dopiero wtedy wstawiaj i nie rób z nudów i na odwał tylko usiądź i zrób porządnie jedną.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

pierwsza masakra. kolor tła niedopasowany, a te dwie postacie w tle to mnie wbiły w ziemię normalnie.

może i Ci się podobają dwa rendery, ale dla mnie to przesada jak już ktoś wspominał, nie wygląda to najlepiej, ale Twoja wola.

ostatnia praca napis praktycznie niewidoczny, dziwne tło. bardziej mi pasuje do jakiś robotów, star wars, czy czegoś w tym guście, ale nie do piłkarza. Twój podpis jest bardziej widoczny niż tytuł pracy, dla mnie to błąd typograficzny.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Co do nowych prac. Jak dla mnie wszystkie takie same są, tyle że inne postacie i innego kolory teł.

Staraj się o różnorodność, nie wstawiaj napisów dopóki ich nie ogarniesz. Nie podpisuj się na sygnaturze, bo podpis staje się ważniejszą częścią na grafice niż jej tematyka.

Jesteś pewien, że mam zamknąć?

1321896841-U198706.png

• Dodaj nową pozycję...