Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orion Ots Elf Bot

vyniux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Gram na orionie i kolega przesłał mi elf bota i włanczam tibie i elfa wybieram skina klikam chose i automatycznie mi sie wylancza tibia i jest raport o błędach

i nie wiem jak to zrobic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Też gram i można wejść przez tibie 8.42 i z elfem pod tą wersję mi all działa :]

[...]Nawet jeśli milczę gdy trzeba krzyczeć, nawet kiedy krzyczę, gdy powinienem milczeć, sumienie da mi znać, popiół mam zawsze przy sobie i nie musisz mi pomagać sam wysypie go na głowę[...]

●ஜ۩۞۩ஜ●

Czasami odejście jednej osoby, wypełnia nasze serce tak ogromną pustką, że nawet tysiąc innych osób, nie potrafi jej zapełnić.

82263016047879a86313eb.png

●ஜ۩۞۩ஜ●

Opublikowano

chciałem mu to powiedzieć z tym ip changerem. Ale może być też tak, że nie można przez ip changero bo ma zablokowane tak jak było na wypas ot9nie wiem chyba dalej tak jest :D)

mgr inż. (mogę gówno robić i nieźle żyć)

zanim zadasz jakies pytanie kliknij http://bit.ly/zswIat

Opublikowano

Przecież ja napisałem 3 posty wyżej że tibia 8.42 się podłączam a nie ich clientem :O Czyli logiczne że ip changer i 8.42

[...]Nawet jeśli milczę gdy trzeba krzyczeć, nawet kiedy krzyczę, gdy powinienem milczeć, sumienie da mi znać, popiół mam zawsze przy sobie i nie musisz mi pomagać sam wysypie go na głowę[...]

●ஜ۩۞۩ஜ●

Czasami odejście jednej osoby, wypełnia nasze serce tak ogromną pustką, że nawet tysiąc innych osób, nie potrafi jej zapełnić.

82263016047879a86313eb.png

●ஜ۩۞۩ஜ●

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...