Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poziom: 46

Profesja: Pall

Skille: 75/56

Skille jakie chciałbym mieć: 80/~70

Ekwipunek: Demon Helmet, Pall Arm, Golden Legs, Boh, Platinum Amulet, DSM

Typ konta: pacc

Rodzaj serwera: Non-pvp

Nazwa bota*: TA

Inne*: Potrzebuję dobrych miejscówek ze slime na terenie pacc, gdzie będę mógł postawić bez obaw bota. Oczywiście na sobie mam mieć "2" slimy. Kto pomoże ten oczywiście dostanie reputa. Do dyspozycji mam 1800 ss.

Opublikowano

Ja bym polecał, slimy na facc głęboko pod pohem, na MOLTS. Skili się tam jak ma się hunta, bądź włąsnie chce się po afkować. Polecam również slimy na dezercie. Jeżeli chodzi o pacc to jest port hope, tam praktycznie wszędzie można skillić.

Jeżeli pomogłem daj +

MPC FORUM RULEZ

Opublikowano

Z tego co wiem, najlepsze miejscówki są na facc, prócz port hope chyba najlepszym wyjściem jest jaskinia krokodyli nie ma dobrych spawnów slimów. Mge podesłać ci kilka poradników na priv jeśli chesz. Na non-pvp nie ma możliwości bicia summonów? Przychodzi mi do głowy zlurowany dark monk na LB + runa convice i masz al'a training monka który cie nie atakuje. Jeżeli prócz interesują cie inne potworki prócz slime, mogą być jeszcze gargulce na djinn tower, bądź oil tombie lub też monki na island of the kings, ale to już raczej na wyższe skille. Jeżeli chodzi o slime na paccu gdzie, można skilić to masz jeszcze slimy na nargor(wyspa piratow) lurujesz na góre z dzióry slima, o ile masz pirte quest.

Jeżeli pomogłem daj +

MPC FORUM RULEZ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...