Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Exp Woj Mental 1Lv-46Lv

reszel1jaca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, więc tak:

1. Robimy postać najlepiej wojownik ;).

2. Expimy tą postacią do 4lvla i robimy misję u biologa i mamy mieczyk +3 i tym mieczykiem dobijamy do 15lvla (po drodze robić all misje i wybrać profesję mental).

3. Na 15lvlu kupujemy (bądż dropimy) pajęczą włócznię i robimy ją do skutku na+4 i z tą włócznią +4 i eq +3,4 idziemy na zaprzysiężone i tam expimy do 18,19lvla.

4. Gdy dobijemy do 18lvla mamy zbr płyt tyg +3 z misji u handlarza zbrojami i jeżeli mamy dość dużo pieniędzy robimy ją na +4,5,6.

5. Gdy zrobimy ją na +4,5,6 idziemy expić na tzw. dzikusy i tam expimy do 31lvla (po drodze kupujemy tylko kose bojową +4,5,6 (gdy dobijemy 25lvl zostawiamy postać z włączonym em2).

6. Gdy się rano budzimy mamy 31,31lvl i wtedy kupujemy wędke i papki itp. i włączamy fb ;) i zostawiamy na całą noc i dzień. (po całym dniu i nocy mamy ok. 27 małży na argonasie to ok 27kk ;) )

7. Gdy mamy te 27kk kupujemy jakiegoś dobrego riba+6,7,8,9 a jeżeli starczy kasy to jeszcze żelaka +5,6 i tygrę +8,9. ( gdy expimy polecam robić jak najwyższy lvl konia)

8. Mamy dobre eq i expimy na pustyni z włączonym em2 do 35lvl i wtedy robimy se bojowca i robimy sobie buffa pomoc m1, reszta błogo.

9. Na pustyni expimy do 42lvla (ja tam wbiłem z 35 do 42lvla w 8h na em2).

10. Na 42lvlu sellamy tygrysią i riba (chyba że rib jest +8,9 xD) i kupujemy sobie smoczą +6,7,8,9, riba + 7,8,9 i ebony+7,8,9. (polecam iść łowić rybki na fb :) ).

11. Na 42lvlu expimy na bo z buffem blogo m1 pomoc m1+ i lurem, i tak do 46lvl.

12. Dalej nie wiem bo mam 46 lvl xD.

13. A juź mam 50 więc napisze.

14. Na 46lvlu idziemy do v1( ja z eq+6,7,8,9 na szponach xD i dmg hack ;) ) możecie na szpony lub te poczatkowe( ja na szponach z 46 do 47 w 3,5h ;)) ). I expimy tam do 50lvla + (ja mam 50lvl i nadal tam expie )

Ps. Ja ten lvl wbiłem w niecałe 5dni ;)xD

Jak staty dawać:

na każdym lvlu 2 siła 1 wit

Skille:

silne, tapniecie, duchowe, walniecie, te cos co sie rzuca xD

Pytanie:

Czemu mam pijawka i jak to zbić na np. MPC user pls odp. :)

Opublikowano

nom zalezy od postow a te skille to porazka leci sie silne duchowe walniecie a reszta git i do 54luzem na bo expic mozna

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Co do Skili to:

Pod PvM - silne tąpnięcie , duchowe , walnięcie , uderzenie

Pod PvP - Silne , duchowe., walnięcie , tąpnięci/uderzenie[jak chcemy]

Co do tutka:

Ciekawy i dla poczatkujacych sie przyda.

Mozesz dodac wiecej kolorkow ;)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Teraz na agronasie małże podrożały do 20%-30% a nawet więcej, kiedyś mi nie szło sprzedać małży za 1kk a teraz za 1,3kk nawet sie zabiją. Małze chodza tak około od 1,5kk do 1,8kk wiec kaska jest :)

A teraz odnosnie tutka:

Joaquin Phoenix dobrze powiedział więcej kolorób bedzie sie to milej czytało.

Dla początkujących w sam raz dam + jeżeli limit mi sie nie skończył a jeżeli tak to jutro dam.

Jeszcze wróce do tych małż to lepiej ustawic 3-4 konta na np. 4-5h i miec około 20 małz niż jedno na 24h po prostu mniej wydasz w realu a efekt mniej więcej taki sam

do6qfp.jpg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...