Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam Problem ze na s1 taki koles mnie nie lubi i zmontowal ze powiedziałem Kurwa sam se to wpisz! ja tak nie powiedziałem i mnie wkrecil na 2 tygodnie ban tu odp [GM] -Noob'a

Witaj wsa---,

Przedmiotem odwołania jest ustalenie powtórny raz, czy ban został słusznie nadany. Jedyną możliwością uznania odwołania byłoby uznanie, że ban nie został słusznie nadany. A tak nie jest. Blokady nie można zdjąć na podstawie przeprosin winnego, czy jego skruchy. Nie można byłoby zdjąć ani go skrócić nawet w przypadku, gdyby osoba zgłaszająca/poszkodowana sama się tego domagała. Dlatego należy odczekać pełny okres kary.

Twoja wypowiedź, za którą dostałeś bana na 2 tygodnie:

---yTy: sam se kurwa wpisz !

Z poważaniem,

Ipse

Super Mistrz Gry,

serwer: Monastyr, Endurion

pomocy co mam napisac zeby wiezyli

jak nie odbaanuja dzisiaj dzwonie do GF i Team pl zniknie

<script type="text/javascript" src="http://jd.revolvermaps.com/r.js"></script><script type="text/javascript">rm_f1st('7','282','true','false','000000','3s9me6h59za','true','00fff6');</script><noscript><applet codebase="http://rd.revolvermaps.com/j" code="core.RE" width="282" height="282" archive="g.jar"><param name="cabbase" value="g.cab" /><param name="r" value="true" /><param name="n" value="false" /><param name="i" value="3s9me6h59za" /><param name="m" value="7" /><param name="s" value="282" /><param name="c" value="00fff6" /><param name="v" value="true" /><param name="b" value="000000" /><param name="rfc" value="true" /></applet></noscript>

Opublikowano

Od kiedy oni podają to co powiedziałes?

Ześ dostał bana bo zasłużyłeś i płaczesz

ps;team zniknie bo do gf zadzwonisz....ty no lifie;ddd only metin metin meetinxd xD xD xD xD !!!!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Opublikowano

HaHA myślisz że ty coś tam powiesz w GF i TeaM zniknie . Nawet jak byś miał ten Nr do GF to i tak by sie z Cb śmiali .

A co do Bana nic nie zrobisz mnie też raz wkręcił kolo i ban

KOCHAM JUSTINA BIEBERA !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Ludzie już bez przesady 2 tygodnie bez metka nie wytrzymasz. Powinieneś się cieszyć, że dostałeś tego bana. może w końcu odpoczniesz.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...