Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Multihack 2.5 Metin 2

Le??ny Dzban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pasikrówka skurwielu nie wrzucam na ciebie. Myślisz, że se ustawiłeś lewka na awatar to rzadzisz... A komp ci sie nie wali bo masz już 50 trojanów więc kilka więcej czy mniej nie robią żadnej różnicy. Chociaż nie wiem jak możesz grać w metina na Atari i łączu kradzionym z kafejki internetowej, w której na cały budynek jest modem 56k...

Dobra sorry pasikrówka, nie chcę sie z nikim kłócić, ale ty też się nie kłóć. xD

A co do tego pliku, to jakoś wolę po prostu użyć innego, chociaż może faktycznie ten też jest dobry, ale na prawde nie wiem co się zrypało, ale takiego problemu to nigdy nie miałem.

PS. Ten hack jest wykrywalny? Bo spotkałem jakiegoś gracza, który później pisał mi na PM "chack!, już masz BANA. Wyłącz to!".

A jak już to jak można zapobiec? I czy banują, czy leją na to?

Opublikowano
Skoncz juz..

ciebie np. nie stac na slownik ortograficzny (hmm.. 30 zl ? - jak chcesz to podaj nr. konta dam ci ta kase)

Hmm... jesli chodzi o ogonki i kreski typu ś,ć,ą,ę to mam zrypana klawiature... A pozatym trace czas na uzywanie ogonkow itd.

Jakbym chcial slownik to bym sobie kupil.

@Up

Sorka,ponioslo mnie.

Nie nie jest wykrywalny chyba ze GM cie zauwazy jak hackujesz ale to prawie nie mozliwe.

A prawie kazdy zawsze szepta ze Hackujesz juz masz bana i mysla ze cos tym wskuraja... Marnuja tylko czas

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

@Up

Naruszenie Regulaminu Globalnego

2. Każdy plik wysyłany na forum, MUSI być wcześniej przeskanowany skanerem online na stronie http://virusscan.jotti.org/. Wyniki skanu należy zamieścić w treści posta w postaci screenshota z załączonym plikiem.

3. Nie wolno wysyłać na forum programów zawierających w sobie trojany, keyloggery i inne tego typu oprogramowania, mające na celu przechwycenie haseł użytkowników forum.

Antyvirek szaleje. Ale Nie wiem czy to keylooger czy Virek. Nie sciagac

4. Wysłanie wirusa = ban.

Regulamin mowi sam za siebie. Ban dla tego pana.

Report.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Ludzie lepiej tego nie sciagajcie same keyloggery jak to przzeskanowalem, nie daje linka do skana poniewaz nechce mi sie drugi raz skanowac

• Dodaj nową pozycję...