Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy EM2 kradnie hasła?  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy EM2 kradnie has?a i jest niebezpieczny?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ankieta

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Napewno ma kilka wirków ale nie bardzo szkodliwych komputerowi :),a czy jest jakiś w nim key lub coś podobnego to już niewiem :(

reflink

Opublikowano

Nie wiem kto zaznaczył tak.

Ja na swoim koncie gram z EM2 od parunastu dni a mam tam sporo kaski ;).

Andrzej nie kradnie.Tylko wy wymyślacie bo jesteście gorsi od niego.

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Ja uważam tak - podejrzewam, że większość osób, które skarżą się, że okradli im konto przez EM2 kłamią... i wymyślają kosmiczne sumy które im ukradli -.- lub po prostu nie mają na co zrzucić winy i wybierają EM2. EM2 jest w 100% bezpieczny, gdyby tak nie było to połowa ludzi grająca w Metina nie miałaby już swoich postaci.

Jeśli Ci pomogłem, daj + to nic nie kosztuje <3

piesc_ico.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...