Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Filmy HD w Windows Movie Maker

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć,

Jak nie macie tego katalogu to wystarczy go stworzyć i do niego wrzucać te pliki, u mnie działa. Mam natomiast inny problem, potrzebuję na pojutrze zmontować wideo HD na youtube, ale ile razy eksportuję z tymi rozmaitymi rozdzielczościami z różnych profili, zawsze po prawej i lewej stronie ekranu pojawiają się wielkie czarne pasy obcinające obraz i przez to wydaje się on być dziwnie wydłużony w pionie. Może ktoś wie co robię źle? Na surowych filmikach które otrzymałem z kamery też są takie pasy, ale znacznie znacznie mniejsze i na górze i dole ekranu, nie po bokach. Jak to zwalczyc, żeby eksport na youtube był możliwy bez zniekształceń?

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Można prosić o aktualizacje linku? wrzuccie na speedyshare, uploaded, hostuje lub cos z tego mam ochote nagrać pare gameplayi

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny poradnik.
Nie każdy ma "komputer z NASA" i nie każdy chce się bawić w SV lub Camtasi.
Przydatne i za to łap like.

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co do poradnika - jest przydatny, lecz nie widzę zastosowania HD w Windows Movie Maker.

Nie dość, że w HD film kilkunastominutowy będzie obrabiał z 3h, to jeszcze jakość jest słaba.

f

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dzięki wielkie za poradnik, niezwykle przydatna sprawa dla osób nieposiadających płatnych programów do obróbki filmów. ^_^

sygnatura_1.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...