Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pisałem w innych tematach ale tamte odpowiedzi mi ni pomagały, przedstawię wam mój problem.

Tak jak zwykle po inspekcji ściągam nową wersje ibota, wklejam ją na miejsce starej.

Odpalam ibota klikam NIE odpala się ibot.

Odpalam loadera edxsilkroadloader beta 3 zaznaczam path seed i lauch IP, zmieniam IP na takie jak w bocie czyli 16000 klikam lauch.

Ładuje się game guard i wszystko jest tak jak zwykle nagle gdy pojawi się ten żółty kwadracik na środku ekranu z postacią z silka loader i silkroad znika z procesów tak jak bym w ogóle go nie odpalił.

Używam tych wersji:

BOT: Ibot v1.0.75

Loader: edx_silkroad_loader_beta_3

PROSZĘ O POMOC.

Opublikowano

Windows xp sp2, 2gb ramu, intel pentium dual core 1.6 x2, ati radeon HD 3850 512 ddr3.

Nie sądzę że to przez parametry mojego kompa bo zawsze mi ibot i silk działał.

A jeżeli mi coś blokuje to jak to sprawdzić? Nie mam anty wirusa.

Opublikowano

Oo widzę że nikt nie zna odpowiedzi na mój problem.

Teraz dzieje się co innego odpaliłem bota klikam na ikonke edxsroloader beta 3 i nie zdążę nawet zaznaczyć silka w loaderze a on się wyłącza znika z procesów proszę o pomoc. Ja myślę że jest nowa wersja loadera ale nigdzie o tym nie pisze a ja nie mogę znaleźć proszę o link z loaderem który działa z ibotem v1.0.75 nie musi być edx.

Opublikowano

Ten loader w ogóle nie działa pisze " uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się ponieważ nie znaleziono msvcr100.dll ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem" co mam zrobić. Znasz jeszcze jakiegoś loadera co pasuje do wyżej podanej wersji bota?

Opublikowano

Naprawdę dzięki to działa odpaliłem all i działa normalnie pojawił się autologin i wbija :D

Mam jeszcze jedną prośbę podał byś mi link skąd można ściągać zawsze aktualną wersje tego loadera? Jak mi ktoś poda to temat można zamknąć.