Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich . Prosze was koledzy o pomoc . zaczynam grać z kumplem na Phantos s.24 (czerwoni) kumpel bedzie grał daggerem ale ja nie wiem jaka postać mam wybrać przed tą postacią grałem Wojem Mentalem ale sprzedałem konto i teraz nie wiem kim grać grał bym dalej Mentalkiem ale tak naprawde to mi się już znudził . Więc prosze was bardzo bardzo o jakieś podpowiedzi kim tu zacząć grać na poważnie do dużego levela na Phantos .

Wstawiam + naprawde !!

Prosze nie blokować tego tematu tak szybko . Dziękuje

Jak by co moje gg jak by ktoś grał na Phantos prosze pisać - 4763250 to jakoś sie zgadamy lub coś .

Prosze o Pomoc !!

Opublikowano

Zachecam grac Wojownikiem Body :)

jest on strasznie drogi (chodzi o ku , eq)

ale jezeli umi sie grac bedzie pro ^^

Daj minusa nie bądź pomidorek ! :D

Opublikowano

Bodym sie expi najletwiej . Oprocz niego sura WP tez bardzo dobry do expa ale trzeba umiec grac...

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

up bodym najlepiej nie pierdziel wp kox jak masz czarowane na duzym poziomie i masz full inta to lepsza od aurry a do tego czrowana zbroja to jakies+100defa g jak nie wiecej a strach zmniejsza otrzywywane obrazenia juz na 1 pu kcie masz 2%a na p jest grubo ponad 50%

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

up bodym najlepiej nie pierdziel wp kox jak masz czarowane na duzym poziomie i masz full inta to lepsza od aurry a do tego czrowana zbroja to jakies+100defa g jak nie wiecej a strach zmniejsza otrzywywane obrazenia juz na 1 pu kcie masz 2%a na p jest grubo ponad 50%

mała pomyłeczka na P jest około 70% jak masz 100inty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...