Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hot]Andzej Co Ty Na To ;)?

nobkizs4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Avast to slaby antywirus mi przepuścił Sality czy jakos tak. A pomyśl to jest bot, wykonujacy za ciebie prace wiec na ewno beda w nim wykrywalne jakies wiruski, nie znam sie na tym za dobrze, ale tak mi sie wydaje

Opublikowano

@up, ale po co odrazu wyzywasz?

ja tez mam avasta i nic mi nie wykrył, panda tez nie

Opublikowano

dokładnie, proponuję Ci zmienić antywira bo coś Ci szwankuje . W metin2.exe też niby coś masz

Opublikowano

Dziwisz sie ze wirusy wykrywa. Pomysl ze to jest hack(bot) wiec musi miec wirusy zeby oszukac system lub cos takiego.

Opublikowano

Avast jest do bani mi plik txt wykrywa Trojana eh zmień anty-vira na lepszego zresztą w bocie muszą być jakieś wiruski bo przecież boty robią daną czynność za ciebie

images%3Fq%3Dxxx%26hl%3Dpl%26sa%3DG%26biw%3D1440%26bih%3D683%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:10%2C4376&itbs=1&iact=hc&vpx=656&vpy=306&dur=259&hovh=166&hovw=248&tx=135&ty=82&oei=6i-BTZL5C8yl4Aaa4v36Bw&page=9&ndsp=22&ved=1t:429,r:3,s:175&biw=1440&bih=683
Opublikowano

Dziwisz sie ze wirusy wykrywa. Pomysl ze to jest hack(bot) wiec musi miec wirusy zeby oszukac system lub cos takiego.

człowieku nawet muzyka może być wirusem ale najpierw musi mieć tego wirusa skąd wiesz że to nie odpowiada na inne funkcje coś widocznie ci nie styka w główce ... może to być wirus pod którym jest kolejny wirus np trojan itp skąd ty to wiesz? znasz się na tym :)? chyba nie a to że wierzysz w bajeczki to twoja sprawa poczekam jak się poryczysz że straciłeś +40 lvl :) pa

Opublikowano

pewnie to jakiś twój wir który wkradł się w plik .exe u mnie plik explorer.exe jest zawirusowany i co mam pozwać Microsoft?

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

Wlasnie mam problem ostatnim razem kiedy bralem gowna od kamera stracilem 68 lvl na s20... 3 dni temu sciagnalem em2 od andrzeja i tym razem ktos chcial mi podpierdolic za przeproszeniem 48 ninje z b. dobrym eq wartym okolo 150kk wiec tu pojawia sie moje pytanie ? czy to przez najnowszego dmg haxa ktorego sciagnalem i wpakowalem czy to andrzej jakiegos keya podlozyl? email na ktory mialo sie wszystko zmienic to :

[email protected]

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

@up jak sciągasz jakies trade i yang hacki to sie nie dziw

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

Zamiast wyzywać innych od nie wiadomo kogo i żalicie się że wam kradną postacie, lepiej napiszcie czym chronicie się przed wirusami,trojanami,keyloggerami, złośliwym oprogramowaniem.

Zapewne większość z was ma AVASTA który w pasku się tylko kręci i czeka aż sam siebie wykryje jako wirusa!!!

Czyli krótko mówiąc używacie darmowy shit który nic nie robi a zużywa mam tylko ramu.

Pakiet internet security + dodatkowy firewall TO PODSTAWA!

Reszty wam nie będę opisywać gdyż to i tak nie pomoże i do większości z was to nie dotrze, stwierdzając poziom wieku oraz poziomu który reprezentujecie w tym temacie.

Gdy wam za przeproszeniem "zajebią" eq bądź konta to dopiero wtedy otworzycie oczy i będziecie się czepiać o byle gówno żeby tylko zrzucić na kogoś winę, a tak naprawdę sami jesteście sobie winni -.-

Ps.Dziwie się że jeszcze ten temat nie jest zamknięty xD

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

Ja mam Kaspersky ( :DD) I też wykrył wiry :D ale w starych wersjach EM2 które miałem w koszu :)

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Opublikowano

Przeskanuj programem Ad-Adware ponieważ awasta to po prostu *****

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Po 1 kurwa Andrzej! nie Andżej -,-

Po 2 Avast...

Po 3 to JEST BOT. Nawet MH ma kod z wirusa, tak samo FishBot'y.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Przecież to są wirusy potrzebne do działania tego oto bota a tak na marginesie to andrzejt17 go spolszcza, nic więcej ...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Opublikowano

Poprostu dzieciak chciał zabłysnąć. Ja botuje na woju 63 lvl boga +9 rib +9 42 śr, reszta +9 i żadne konto niezostało hacknięte. Posiadam również mh, dmg hacka. Miałem kilka razy keyloggera na kompie, ale za każdym razem go się pozbywałem bez utraty żadnego konta :) Używam Noda 32+Outpost Pro.

heheher.png

Kwicze skilla.

Piszę co myślę, jeśli cię uraziłem moją odpowiedzią, to idź się schowaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...