Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wklejki

lolmen95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zal widze ze znacie sie na grze raz jak by mial retail to by mial goda dwa mozna wklejac jak znajdziesz program podobny do ce ktorego nikt tu nieuzywal i bedzie niewykrywalny

Opublikowano

Widac ze ty sir znasz to nie zalezy od zadnego programu poprostu ten sposob jest jak by to powiedziec hmmm... Zablokowany i obojetnie jkim programem bedziesz zamienial nazy zawsze wyskoczy to samo

Codename23.png
Opublikowano

Nie da się wklejać teraz broni może kiedyś ale już nie raz widziałem osoby z wklejkami np. mój kumpel rzadko grał i gra w war rocka i ma 6lvl bez retaili premium a nadal ma wklejkę i nie ma (jeszcze) bana a biega z FAMSEM i M249 (czy jakoś tak)

Zbieram +

Opublikowano

pojebani idioci, wklejanie jest zablokowane w kodzie gry, to nie zalezy od zadnego jebanego kurwa niewykrywalnego CE, waszej inteligencji(poziom krzaka) tylko od GRY. w pewnym pliku jest zablokowane nadpisywanie broni, jesli np. bedziecie chcieli podmienic DF02 na DF06, to zamiast DF06 zrobi sie DF02DF06, i gra skasuje bron ze slotu.

wiem ze to czarna magia dla was noobki, ale trudno.

• Dodaj nową pozycję...