Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Problem Z Instalacja Klienta Na Serwer Prywatny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pobralem client na priw serw unlimited cabal i jak chce zainstalowac to mi wyskakuje ze jest juz zainstalowany.wczesniej chyba usunalem cabal eu orginal i nie mam zadnego wiecej cABALA zainstsalowanego.co mam zrobic?moze zly klient?

@EDIT w program files nic nie ma,a na win7 niewiem jak rejestr włączyc

Opublikowano

JAK MAM W C/UZYWTKOWNICY/MOJ USER/APPDATA I COS DALEJ lub program data ...TO MAM USUNAC TE PLIKI z nazwa cabal

'????

wez uruchom edytor rejestru (regedit) rozwin Hkey local machine -> software i znajdz cabala

Opublikowano

No to jak nie umiesz korzystać z komputera to sformatuj dysk i po problemie -.-

Dodaj usuń programy, usuń folder z cabalem. MYŚL!!!!!!

RAsfepN.png
Opublikowano

No to jak nie umiesz korzystać z komputera to sformatuj dysk i po problemie -.-

Dodaj usuń programy, usuń folder z cabalem. MYŚL!!!!!!

Usunąłem z rejestru WSZYSTKO Z NAZWĄ CABAL i nawet w ODINSTALUJ PROGRAMY nie mam nic "cabal" a dalej nie działa!pisze że jest już zainstalowana inna gra Unlimited Cabal i żebym spróbował później i że to może być błąd jakiś..... narazie zdefragmentuje oba dyski choć to chyba nie pomoże....

Opublikowano

A gdybym na 2 kompie zainstalowal i potem caly folder przerzucil na ten komp co mi nie dziala to by poszla gra?

EDIT@ czy to wina clienta jezeli na drugim kompie na ktorymj mam cabala eu i nic wiecej nie usuwalem go nie instalowalem wiecej cabali eu a dalej mi wyskakuje takie cos?

Opublikowano

W tym momencie jedyna moja odpowiedź to warn za triplepost.

Zrób jak wyżej pisałeś. Skopiuj folder z Cabalem z innego kompa.

czytaj dokładniej ;p.a za triple sorka.Na drugim kompie mam to samo.Nie moge zainstalować bo niby już mam klienta i play unlimited zainstalowanego,choc mam tam tylko cabal eu.... sciagam client na serwer graveyardcabal st .Michael.Zobaczymy czy to zadziała.To raczej była wina clienta ,bo żeby na każdym kompie to samo ....

EDIT@ściągnąłem cabal EU i normalnie mi działa.Spróbuje jeszcze na serwer Graveyard Cabal St.Michael i zobaczymy co będzie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...