Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wizard bot ?

Koziolek93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a co to za mooby podajcie takie mam 33 lvl i staff +3 na hita mam kurczaka i onga ale one maja odmiany

Proponuje kokorou a jaka masz subke ? cler czy bard ? to ma znaczeie ponieważ kokorou są agro.Jeżeli cler to proponuje exp na tych bykach z toporami (sry za chiny nazwy nie pamiętam ,chyba wież o co chodzi są za ongami

12ii1.png
Opublikowano

ja mam wiza + barda 69lv i bocilem sobie lajtowo na karrach (moby na 67lv 65lv) i jakos nie padalem, a setu nie mam jakiegos super

ps. sory za brak polskich znakow ale teraz sobie gram na kSRO i mam ustawiona koreanska klawiature

Sig.png

Opublikowano

A twój poradnik jest taki super elo i ma 100% racji ? to ja ci powiem ze nie

Co do pt mobów i gig - Można wyłączyć w AG opcję atakowania PT , GIG , C ( przynajmniej tak mi się wydaje)

12ii1.png
Opublikowano
A twój poradnik jest taki super elo i ma 100% racji ? to ja ci powiem ze nie

Co do pt mobów i gig - Można wyłączyć w AG opcję atakowania PT , GIG , C ( przynajmniej tak mi się wydaje)

Tak Można.

@DOWN TAk niestety same atakują

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie pomyliło ci się , gig raczej rzadko spotkasz a chempiony ubijesz bez problemu - będziesz padał przy gig ale jest małe prawdopodobieństwo spotkania giga więc nie przejmował bym się

12ii1.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...