Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hot] Boty Już Sie Nie Ukrywają !?

krzysiuncioskle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy boty juz sie nie chcą ukrywać ?? <_<

niemozliwe !! przecierz niedawno było o tym głosnio na MPC to moze jakis przeciek był czy cos a moze jednak sie myle a oto dowód 17617949469914554246.jpg:D :D :D :D :D :D coraz głosniej o tych botach cos chyba ich technologia idzie do tyłu a nie do przodu a moze to dobrze :P zawsze jakis zarobek ale ja sie na nic nie załapałem o.O O.o

99868628737329651811.gif

01197741435610025475.gif

88661307482365998527.gif

NIE BĄDZ TAKI JAK INNI DAJ+++++++

Opublikowano

grałoby się fajnie, ale pomyśl jakie by były ceny małży. teraz kiedy jest multum małży kosztuje ona 1kk, a jeżeli ich nie będzie, to po ile będzie ona chodzić? 5kk?

@top 52 lvl i tylko jeden skill na m? :D

Opublikowano

grałoby się fajnie, ale pomyśl jakie by były ceny małży. teraz kiedy jest multum małży kosztuje ona 1kk, a jeżeli ich nie będzie, to po ile będzie ona chodzić? 5kk?

@top 52 lvl i tylko jeden skill na m? :D

jescze ani jedniej OZ-etki nie widziałem :P

99868628737329651811.gif

01197741435610025475.gif

88661307482365998527.gif

NIE BĄDZ TAKI JAK INNI DAJ+++++++

Opublikowano

zgodzę się że to układy na 100% GM'ów z chinolami oni im dają wejście na PL a chinole nam kase płacą i także może to być związek z allegro :) albo ktoś z polski tak samo robi i tak se GM dorabia na lewo :) przez jakiś czas rekrutacji nie było :P sami widzieliście :D

Opublikowano

Robią tak, że NAJWYŻEJ jak GM tam będzie, to dam im Kicka max 3 razy, jęzeli Nie, to daje Bana

Mnie tak zbanowali byłem głupi ;/ myślałem że to przez FB

Opublikowano

Mogę sobie dać łapę uciąć, że to GMki coś świrują z yangami na allegro. Pal licho te boty, one też się muszą expić, żeby coś mogły mieć, ale jak to jest możliwe, że w drugi dzień po otwarciu nowego serwera na allegro ludzie sprzedają 10kk za 45zł i mają wystawione np. sto sztuk :) 10 x 100 jest troche yang, 45 x 100 uuuu :) jest trochę złotówek

Opublikowano

Mogę sobie dać łapę uciąć, że to GMki coś świrują z yangami na allegro. Pal licho te boty, one też się muszą expić, żeby coś mogły mieć, ale jak to jest możliwe, że w drugi dzień po otwarciu nowego serwera na allegro ludzie sprzedają 10kk za 45zł i mają wystawione np. sto sztuk :) 10 x 100 jest troche yang, 45 x 100 uuuu :) jest trochę złotówek

Zamawiasz - dostajesz odpowiedź: na yangi trzeba poczekać

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Wiecie co wam powiem ? Te boty nie zostaną nigdy zbanowane. Wiecie dlaczego, ponieważ GM nie będzie banował swoich postaci :) Oni sobie tak zarabiają . Tak samo ja okradają postacie innych graczy :) I potem allegro i złotóweczki lecą :)

KUPIE STAL DLA NINJY NA CANDY LONGJU +9 PISAĆ !!!! PW

Opublikowano

@UP gm nie ma dostępu do haseł... nie wypowiadaj się jak nie masz nic mądrego do powiedzenia.Musiałby wejść do bazy danych, a to mogą tylko Niemcy(o ile wiem to u nich stoi server metka każdego)

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

md5 da się rozkodować spójrz w google ;)

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

ja tu troche spamu wtrace ;)

fajnego masz tego woja ... 52lv i 1 skill na m xD

dawno nie widzialem takiego pro gracza :P

moze ma na 2 stronie berka na m a teraz 3 skill mu nie wszedl na 17??

nie osadzaj kogos jak nie wiesz

wiem ze zaraz sie posypia minusy za nic no ale coz

Opublikowano

Tyle botów to dla jednej osoby 200-300 małży na dzień łowi jak nie więcej :P No ok ale gdzie oni sprzedają te małże skoro to s24 a tam małze najtańsze po 100k za jedną i to jeszcze nie schodzą za szybko ja juz 2 magazyny mam małży bo nie idą za bardzo :huh:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...