Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wszystko O Rybach,Co I Jak W Lowieniu?-Malze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do wszystkich forumowiczow takie oto zapytanie.Jak i gdzie lowic rybki zeby czesto je lowil...Mam wedke +4 i czas na nia 2650 i tu moje pytanko czy jesli mam wielkie szczescie to szansa ze keidy bede otwiral ryby czesciej malz sie w niej znajdzie?a jak bede mail pecha to rzadziej? czy to nei ma znaczenia...?w wiekszosci tutow jak zarabiac kase pisze ze dziennie ,lowiace 3 FISHBOTY wyciagaja razem okolo 40-50 malzy? jak to mozliwe? ile czasu dokladnei one lowia i + ile msuza byc minimum wedki? czy szczescie ma wplyw na ilosc malzy z rybek,prosze o poradnik lub odpowiedzi na kazde z moich pytan,z gory dzieki ,,prosze fastem :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

do wedki + ile to raczej nie ma znaczenia

gralem kiedys na fish bocie

mialem wlaczone 3FB przez 2godziny i byly z 40malzy :)

wiec policz sobie ile bedzie przez 24h ^^

Daj minusa nie bądź pomidorek ! :D

Opublikowano

1.Miejsce gdzie łowisz ma małe znaczenie na branie ryb , mogą się różnić tylko gatunki np.w m1 złowisz inne ryby niż w m2 .

2.Szansa na wyciągnięcie Małża z ryby jest niewielka więc to zależy od szczęścia jak często będziesz je wyciągał

3.Fishboty zazwyczaj działają cały dzień+noc i dlatego łowią tyle małży ; ]

Opublikowano

1.Miejsce gdzie łowisz ma małe znaczenie na branie ryb , mogą się różnić tylko gatunki np.w m1 złowisz inne ryby niż w m2 .

2.Szansa na wyciągnięcie Małża z ryby jest niewielka więc to zależy od szczęścia jak często będziesz je wyciągał

3.Fishboty zazwyczaj działają cały dzień+noc i dlatego łowią tyle małży ; ]

Ale ja lowie juz 4h i tylko 10 malzy...malo czemu tylko tyle??????a jest taka mozliwosc...ze lowie ryby z 3 kont i nei zabijam ich,i potem ryby przekladam na chara,ktory ma wielkei szczescie i on je otworzy i bedzie wiecej malzy?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
wydaje mi sie ze 10 małży na 4 godziny to nie tak mało :)

a moze duzo?

ja w 2-3godziny 40 malzy z 3 fishbotami lowilem w m1 chunjo

Daj minusa nie bądź pomidorek ! :D

Opublikowano

a moze duzo?

ja w 2-3godziny 40 malzy z 3 fishbotami lowilem w m1 chunjo

To jak ty tyle malzy odjechales? ja przez 4h tylko 10, a mzoe lepiej beda braly malze jak postawie na tym samym ch wszystkei fidhboty obok siebie? :) ja mam w tym samym meisjcu ale na innym ch ustawione fishboty i slabo ;/ czemu/?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie słuchaj tych bajkopisarzy, którzy w 2h mają 40 małży, 10 małż w 4h nie jest źle to wyłącznie zależy od szczęścia

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...