Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Db-Bot 1.1 Crack

Eraton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bot niekiedy się wyłącza w momencie wybrania postaci. dlaczego tak jest ??

Spróbu z usunięciem config postaci i ustawienia bota.

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Włączam (1)SrProxy Wpisuje ip mysro (216.18.218.150) daje start odpalam bota klikam Start game gra się włącza wpisuje login i haslo ospalam postac i wyskakuje w grze "5 Access Denied" i bot jest wyłączony.. Może mi ktoś pomóc?

vinners.png

Flash xbox 360 do najnowszej wersji iXtreme LT + 2.0 w Bartoszycach

Wszystkie napędy tylko w wersji PHAT

Info na PW lub GG

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mi nie chce dzialac, dziesiatki razy probuje sie zalogowac i za kazdym razem wylacza mi sie bot, gdy wybieram postac. umie to ktos naprawic?

Opublikowano

Zrób Crack Db-Bota , i odpal crack ktory pojawi sie po zrobieniu i dalej wiesz co i jak :)

@EDiT

A co do bota to rozmyslam sposób na odpaladnie go bez Srproxy ale nie wyglada to kolorowo bo juz mam po dziurki w nosie tych crashy x_X

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Po zaladowaniu SRO_CLIENT wyskakuje komunikat "Please excute the silkroad.exe", moze mam niespathowane media i to dlatego, jesli jest to wina tego, moze ktos zapodac swoje media? Bardzo bylbym wdzieczny.

@Edit

Albo juz nietrzeba rozwiazalem problem, a i tak jak wczesniej ktorys z kolegow napisal, ze wchodzi na dobry serwer z dobrym ip, a w grze pokazuje ze sa zle pasy podane. Pomoze ktos?? A i clienta mam tego nowego.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam taki problem ,włączam bota normalnie expi ale po jakims czasie zatrzymuje sie i tylko imbue włącza,a jak np dam fantoma ,albo użyje jakeiogś skila to potem jest normalnie i po jakims czasie znow sie buguje . Nie dodaje skili . Czy to jest może od snow shielda ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...