Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

przepraszam was ale admini sie niestaraja

coolpocza2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem ze zly temat chcecie miec spokuj a nieumiecie tego zrobic powod pierwszy na moim przykladzie konto coolpicza8 zostalo zawieszone za nic na 7 dni tak to odbieram ze za NIC gdyz niedostalem zadnego ostrzezenia zadnych procentow anie niezostal mi objasniony moj blad za ktory zostalem zawieszony a teraz niemoge z niego zakladac tematow ani pisac postow pytanie do zazadu tego forum jak chcecie dbac o pozadek jezeli niedajecie ostrzezen ani informacji za co byl ban lub zawieszenie ??

Opublikowano

komus te bledy przeskadzaja w zrozumieniu tego co mam do powiedzenia niesadze a wy dalej swoje nabijanie postow ok napisal jeden a po co drugi powtarza ?? to was powinni banowac a ja czekam na odpowiedz kogos z ludzi kierujacych tym forum

pozatym widzisz w regulaminie cos o bledach ?? bo ja niebardzo

Opublikowano

oj slownictwo moze on tez dostanie bana ?? moestracilem konta bylo zawieszone na tydzien widze ze nawet nieczytasz ze zrozumieniem jak dlaciebie pomaganie innym to spam to tak nabijalem nie tak jak ty piszac byle co czepiajac sie pisowni wyzywajac ludzi potwierdzajac cudze zdania cos przeoczylem?? bo ty tylko to robisz

Opublikowano

codname nanabijaj juz tu wiecej postow czekam juz tylko na odpowiedz administracji za co to bylo i czemu bez ostrzezenia i prosze o przywrucenie mozliwosci pisania postow i tematow kazda inna osoba ktora sie odezwie to zwykly spamer

Opublikowano

Codename23^^ Dla mnie ty bardziej nabijasz posty od nich... Po co te twoje docinki itp?... Ja jak dostałem bana to bynajmniej wiem za co xD

@Topic A może akurat się do regulaminu nie dostosowałeś czy coś?

qulpak14- ban do 30.10.08 r. Moja wina, moja wina. Odpokutuję to :D Kiedyśśś.....

piczochlas.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...