Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boty Na Pustyni

lookash

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

haha a ja bym się śmiał jak by te boty były tej całej firmy gameforge czy jak jej tam i oni by tak zarabiali yangi a potem je selali na allegro ^^

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

;f Deimos jest najlepszym serwerem dla botow :D nie na wszystkich serwrach jest tyle botow;p i w takich miejscach

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

Jeśli chodzi o ten nick atomAsia czy jakos tak to ktos zapewne skorzystał z Power Leveling'u i expią na chinskim exp bocie do tego lvl'u co chciała ta osoba

76561198004076728.png
Opublikowano

Na s24 wczoraj widzialem boty w m2 39-42lvl'e boty latały nie wiem czemu wczesniej tylko do 30 i fb... teraz juz na all mapkach z czasem beda

JEŚLI ZASŁUŻYŁEM DAJ + BĘDE BARDZO WDZIĘCZNY : D

MONOLIT:

Woj-Body = 66lvl Ban

Surak-BM = 37lvl + ON

Opublikowano

Podobno jest ten 1hit killer tak jak w 4story ;d Kumpel mówił że spróbuje załatwić ;] mam nadzieję że się uda.

@NewCity ... nie dać żyć? ;d Potem oni Ci nie dadzą żyć bo będziesz okrutny -20k rangi :D

Wszystkie moje strony :)

http://goo.gl/YvP870

Opublikowano

ja wiem po co ta Asia, u botów jest cos takiego jak powerleveling czyli ze sami ci wbijają lvl za kase żywą kase

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano
przecież banuja tylko przychodzą nowe, łatwo powiedziec "nie banuja"

najmądrzejsza wypowiedź...

Wracam do życia a nie do przeszłości.

Opublikowano

Walka z botami to jak rozpuszczać lodowce zapałkami to nie jest takie proste na zbanowanie jednego bota potrzeba okolo 5min. Taki gm to nie jest tez jakis bot tylko człowiek a botow są setki jeśli nie tysiące.

G4F na pewno nie ma nic wspólnego z botami bo to dla nich nie opłacalne. Boty SM przecież nie kupują :)

Opublikowano

@ off top

Mówię wam z miejsca, że serwer Deimos upada.

Chcecie grać to nie polecam tego serwa.

Wczoraj rano godzina coś koiło 8 na chunjo stoi 5 sklepów w tym 3 boty z małżami i jeden z ribami.

@ topic

już wcześniej widziałem boty z 45+ w dolinie i nie były to postacie jadące na EM2

Mało tego później widziałem, że ktoś je sprzedawał na Allegro.

Nicki tez były w miarę podobne.

sygna2edited5.jpg
Opublikowano

Tak Jak UP

Widzicie Aukcje z postaciami 40-45 lvl gratis jakieś Itemy??

Gratisy w eq Bo Bocik Nadropił Zapomnieli Dopisac.

@Topic

Teraz Pustynia Potem V1 potem Las Potem Red Las i na końcu Grota Powbijają 99 i rozwalą PL'a bo gra nie będzie miała sensu >.<

Opublikowano

heh i ja dlatego na metin2pl nie gram :)

ostatnio widzialem chyba z 10x 60-65lv w v2 na exp bocie

Daj minusa nie bądź pomidorek ! :D

Opublikowano

ja z dniem dzisiejszym kończę gra na nieokreślony czas mam to w dupie taką gra chciałem sobie zrobić eq na dt a tu co branza srebrna ++9 20na dt kosztuje 200-300kk nie mam zamiaru zbierać do 2012 kasy dla tych co nie kupują yang gra nie ma sensu niech gf coś zrobi bo lubię w tą gra ciupać ale teraz się nie opłaca itemy są 5x droższe GameOver\

tu wam opisze ceny przed zbotowaniem i po

ogon weża + 1kk-dzsiaj4-6kk

bodzio-800-1,5kk dzsiaj 6-8kk

ku np aura-2kk -2,5kk dzsiaj 3kk-5kk

srebrna branza +9 10-15kk dzsiaj 35-45kk

ebo+9-18-24kk dzsiaj 40-50kk

tarcza na 61+9(budda) jak kupiłem za 23kk dzsiaj są po 45-60kk

serwer phobos

pierdolić te pierdolone boty lepiej było bez nich już wole mh nawet dh ale nie te cipy

znam kolesia wyexpił wp do 82 lvela na bocie -.- wbił by więcej ale go okradli a i na mpcforum jest reklama google ze stronka do yang 100kk za 32zł omg

Opublikowano

Jeden czy dwa boty żeby sobie "dorobić" do eq nie sa według mnie takie złe ale 10, 20 ,50 i więcej to już masakra. Ceny idą w górę jak szalone. Teraz żeby mieć dobre eq trzeba mieć kilka botów przynajmniej na 4-5 h włączonych codziennie. To już jest chore i tyle, aserw deimos to już prawdziwa porażka wiecej botów niż rl graczy i mówie to serio np małże po 50-60k nie mylić z 500-600k a np. ebony +9 min 45-50kk kosztują. I jak na to zarobić??? Fmsy riby itp marnie schodzą, medale po 200k. Nic nie pozostaje tylko kupować yang na allegro :angry: Jedyny ostatnio dobry sposób na kase to ogony węża + bo chodzą po 3-4kk ale teraz jak boty na pustynie wlazły to pewnie bedą po 300-400k chodzić. NIestety chyba metin2.pl się rozpadnie.

Trochę się rozpisałem ale już mnie to wku...... . Jak kolega up chyba zrobię pauze na parę tygodni i przeniosę sie na metin2.us od z8 :P

Już niedługo moja MAZDA 323F BA będzie wyglądała tak:

max_100.jpg

WALNIJ + TO NIE BOLI

Opublikowano

GF na pewno za to się weźmie, bo nie ma z tego żadnego interesu. Nie mówcie, że PL się rozpadnie, najwięcej botów jest na, Metin2.DE co mi wiadomo. Ktoś pisał, że GM ma z tego jakiś procent, gówno prawda GM musi pilnować gry, jeżeli nie wypełnia swojego obowiązku, to koniec kariery, GF tak samo, po co mają zezwalać na boty, one nie kupią SM'ów. Nick AtomAsia(czy jakoś tak) to jest postać kupiona od YangSellerów, u nich istnieje taka opcja jak"PewerLeveling" czyli wbijanie lvlów za realną kasę.

Chińczyki napisali takie boty nie dlatego, że oni stworzyli Metin2 tylko dlatego, że każdy jeden odebrany i wysłany pakiet rozpierzają na czynniki pierwsze.

PS

Najprawdopodobniej najmniej botów jest na Metin2.US od Z8Games, co jakiś czas jest nowa aktualizacja przeciw takim botom.

To tyle od mojej strony, dzięki za przeczytanie tego posta.

Opublikowano

Teraz w V1 boty robią "przeżuty" tego co wydropiły na shopy. Na szczęście jeszcze tam nie expią ale chyba już niedługo zaczną xD

Już niedługo moja MAZDA 323F BA będzie wyglądała tak:

max_100.jpg

WALNIJ + TO NIE BOLI

Opublikowano

mi tylko spam boty przeszkadzaja wbijcie se np 50 i exoice w v1 ze wy macie kure po 20lvle i w m2 expicie co to za problem 30lvl wbic i np na ezo botów nie ma

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

1 z 10 botów ma pro eq, czyli na lajcie może wbić z 60 lvl. :)

Widzialem Bota w V1 dokładnie 59 lvl i typowy nick ja na bota "asdha2gas"

To kurwa żróbcie takiego bota ze rozpierdolimy chinolom cale serverki, asz sie wkórwią i dadzą nam spokój :P

RideMT2 Za Niedługo ON

Opublikowano

GMi nie banuja botow powniewaz jak 1 postac dostanie bana boty robią 4 kolejne boty

lepiej chyba zeby biagało 4 boty niz 24 prawda ?

Drodzy Gracze,

w wielu wątkach na forum przewijają się informacje na temat występowania expobotów i spambotów. Mówicie, że Team nic nie robi, co nie jest prawdą. Znaczną cześć naszego czasu poświęcamy na blokowanie tego typu kont. Niestety ich ilość oraz to, że po zablokowaniu jednych aktywują się kolejne konta powoduje, że skuteczna walka z nimi przerasta nasze możliwości.

Nie jest to nasze zaniedbanie, a nierówna walka z niedozwolonym oprogramowaniem. Problemy z botami zostały zgłoszone do GF i czekamy na kompleksowe rozwiązania, które pozwolą się ich skutecznie pozbyć. Do tego czasu nadal będziemy działali jak dotychczas – czyli blokowali je w każdej wolnej chwili – zdając sobie sprawę, że to „walka z wiatrakami...”.

Prosimy o wyrozumiałość i cierpliwość do czasu systemowego rozwiązania problemu,

Zespół Metin2.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...