Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Archlord

zspritez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie albo raczej prośbę ... jest taki bot który sam zbiera loota a jednocześnie np mozna pisac na guild chacie ? a co do bugow znaczie jakies przydatne bugi ? prosze mi nie klepac ze niema botow albo szukaj na googlach jakbym znal angielski mialbym boty poniewaz na innych forach sa np *****pvpers.de narazie mam ALPixiev01e bota lecz jest on cienki bardzo cienki ;/ prosil bymo wyrozumialosc (wiem byly juz tematy o arch...)

Arigato

zspritez

Opublikowano

QRWA MAC !!!!!.... Chłopcze czy dla ciebie jest takim trudem w opcji Szukaj wpisac:Archlord ? Tylko nie pierdziel ,że nie znalazło ,bo mnie piorun walnie ... Jeżeli jednak chcesz powiedziec ,że nie znalazłeś na prawdę to zapytaj się mamy czy czasami cię Bóg nie ukarał i dlaczego w szkole patrzą się na ciebie wszystkie dzieci...

Plik:

http://rapidshare.com/files/112908072/Arch...y_kacper422.rar

Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/b27a...eeb6b525aabc194

Opublikowano

więc tak "chłopcze" tu nie jest burdel wiec to qrwa mac sobie odpusc to po 1 po 2 bot nie dziala NIE DZIALA jak nie sprawdziłes - nie dawaj o.O po 3 chciałem aby przy bocie mozna było normalnie rozmawiać na czacie zmieniac niektore opcje itp a nie ze nie moge rozmawiac bo sobie dusi spacje albo cos w tym stylu jesli niema - mowie nie ma i tyle jesli jest podaj linka itp jesli niewiesz - NIE ODZYWAJ SIE

Opublikowano

Właśnie ściąga mi się gierka Archlord mam 68% i za ok poltorej godziny bede ja mial to powiedzcie jaki serv najlepszy itp. Na jakich wy gracie servach to pogram z wami.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ehh... Masz problem ? Bot działa ,bo używałem ,a jak nie umiesz uzywac to nie mój problem już ... ehh

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ten bot co dal aQua Działa... 10 ten sam temat :]

/\/\

/o.O\ \\/o\

\></ //\/ Oto kroliczek i sledzik. skopiuj ich do swojego podpisu, aby pomoc im zapanowac na swiatem

304044972.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Farcry włanczasz przez ikonke bota

wchodzisz do gry

Logujesz się

wchodzisz na postać

idziesz na slota

i HOME

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu