Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Zarobić Dużo Kasy W Metin2Pl

BossMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś powiem wam jak zarobic dużo kasy w metinie:1.Tworzymy 3 konta 2.Na tych 3 kontach zakładamy byle jakie postacie (najlepiej woje)3.pierwszą postacią idziemy pod kowala i włanczamy mh zaznaczając opcję autopickup (jak wiecie nieraz jak ktoś chce ulepszyć przez pomyłke wyrzuca item a my go zbierzemy wtedy!)4.drugą postacią idziemy do v2 (musimy kupić przepustki niestety :( ) i w v2 podchodzimy do gościa 66lvl-76lvl i prosimy go że jak mu dropnie np. Igła to niech ją nam da, jak się zgodzi to stojimy koło niego a jak mu coś dropnie to my zbieramy a potem sprzedajemy u handlary 5.a trzecią postacią nabijamy 30lvl na em2 i włanczamy fish bot (są fish boty co jak działają to można zminimalizować metka bo gdy łowimy tą 3 postacią na fb to włanczamy tę postać na której jesteśmy w v2 i na niej jesteśmy aktywni zbierając itemy podczas gdy 2 pozostałe postacie też zarabiają kase nam lecz już sam :D)Można tak zarobić około 5-10kk dziennieNie licze na + ani - bo te sposoby są raczej znane ale chciałem wam onich przypomnieć a ci co ich nie znali to mogą dać mi + :D

Jestem dyslektykiem !!!

metin2_logo.jpg

Opublikowano

Wedlug mnie najlepiej zarabia sie w imha :) dziennie 4 riby, mozna sprobowac ktorys na + 9 :D na +7-8 napewno jakis wejdzie.

Jeśli Ci pomogłem, daj + to nic nie kosztuje <3

piesc_ico.jpg

Opublikowano

też mi się wydaje że zostawienie exp bota w lochu małp jest dużo prostsze oczywiście ja na pl narazie nie gram ( priv lepsze ) albo ustaw se pic upa na caly dzień na bo to trochę dropu zgarniesz

Opublikowano

Zrób w punktach i będzie lepiej wyglądać.I napisz, że np. zamiast auto pickupa w kmr modzie to ustawić wyłączyć all funkcje w easymetin2(oprócz pickupa xD) zasięg bicia zmniejszyć na 0 i postawić np parę metrów od kowala, ale też nie za daleko.

@edit:już jakaś kurw* dała - ...

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Nie jest to zbyt przejrzyste i nie chciało Ci się.. Minus!

@topic. to z tym v2 to nie jest zaden sposob ... ja w v2 tylko bronie zbierałem ( jak expilem ), bo je można sellnąć, więc wątpie zeby ktos sie zgodzil ;]

grajkownia.gif

user1f.gif

user5.gif

user2g.png

user3j.png

user4w.png

user6c.gif

Opublikowano

eh jak odpalisz fb x3konta to zarobisz duzo duzo wiecej w v2 i pod kowalem razem a 1fb fb wyciagniesz wiecej po prostui nie musisz tracic zł sam łowi nie musisz nigdzie chodzic wiec jest git

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Własnie najlepiej to 3 konta na fb i na bierząco sprzedawac albo otwierac.

ja z samych rybek w 2 dni zarobiłem 20kk. i jak mi zostawały jakieś ostatki to z tego miałem 4 małże to je o 50k taniej sellałem to się odrazu rzucali.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Słabe...

Ja w 1 dzień na FB zarabiam minimum 30kk.

A ty mi tu wciskasz 5-10kk dziennie o.O

omg...

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...