Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibiabot = Shit On Vista !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was !

Jako ze postanowilem dzisiaj pobotowac sobie troszeczke zacząłem szukac, instalowac, probowac wszystko zgodnie z tutkami dla tibi 8.54, niestety zaden sposob nie dziala jesli nie wyskakuje zaden error to wyskakuje co innego, wiekszosc programow nie obsluguje visty 64 bit a nowe ver programow nie maja tych samych opcji mowa tu o OllyDbg 2.0 nie ma funckji scripts tak jak 1.0 chyba ze jestem slepy -.-, korzystalem ze skurconej versji Tibiabotng niestety jak kilku innym osobom nawet po dobrym skopiowaniu hooka oraz klikniecia w key nadal wyskakuje ver 3 dniowa -.-!

Nie mam pomyslu co dalej jedyne co mi przychodzi na mysl to : czy da sie tak zrobic ze co 3 dni bede uzywac trail reseta np do tibi bot ng? i tak w kolko i bez konca? czy raczej to nie wyjdzie?

sharingan1s.png
Opublikowano

Próbowałeś uruchomić jako administrator i ustawić zgodność z windows xp sp3?

PS. Przenieś się na seven nie trzeba robić formata, żeby się zainstalował a jak trzeba wyśle ci aktywator bo instaluje się bez kluczy(potem 30 dni triala :D)

mgr inż. (mogę gówno robić i nieźle żyć)

zanim zadasz jakies pytanie kliknij http://bit.ly/zswIat

Opublikowano

Witam Was !

Jako ze postanowilem dzisiaj pobotowac sobie troszeczke zacząłem szukac, instalowac, probowac wszystko zgodnie z tutkami dla tibi 8.54, niestety zaden sposob nie dziala jesli nie wyskakuje zaden error to wyskakuje co innego, wiekszosc programow nie obsluguje visty 64 bit a nowe ver programow nie maja tych samych opcji mowa tu o OllyDbg 2.0 nie ma funckji scripts tak jak 1.0 chyba ze jestem slepy -.-, korzystalem ze skurconej versji Tibiabotng niestety jak kilku innym osobom nawet po dobrym skopiowaniu hooka oraz klikniecia w key nadal wyskakuje ver 3 dniowa -.-!

Nie mam pomyslu co dalej jedyne co mi przychodzi na mysl to : czy da sie tak zrobic ze co 3 dni bede uzywac trail reseta np do tibi bot ng? i tak w kolko i bez konca? czy raczej to nie wyjdzie?

Hehehe <diabeł.>

Piszesz chaotycznie , nic nie rozumiem. Jak już się udzielasz na forum lub w innym czymś to rób to porządnie.

lolheadz.png
Opublikowano

Jak nie działą mam Viste i wszystko pięknie działa polecam TibiaAuto może nie jest idealna ale można pobocić na looz a dobre drogi można poszukać wystarczy google

Opublikowano

Zainstaluj sobie elfbot ng i zrób sobie cracka. Jeśli nie będziesz wiedział jak go ustawić lub będziesz miał problemy ze skryptami różnego rodzaju napisz na pw, a na pewno Ci pomogę :)

http://www.mpcforum.pl/topic/131744-lista-obecnych-cheatw-pod-tibie-860-i-starsze-wersje/

Aha i jeszcze jedno. Jak będziesz crackował ustaw tibię, cracka i elf bota jako administrator i sp3 :)

Pomogłem? Daj + :)

Opublikowano

juz było pare pytan na forum i na google i nigdzie nie udzielili pomocy.

Poprostu system 64bitowy wymaga więcej informacji których elfbot po 32bit nie ma jedynie możesz ngbota używac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...