Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Logowanie Na Serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam taki problem : gdy chce się zalogować na konto, na serwer 7, almanach, pisze mi non stop ze moje konto jest juz zalogowane ... Gdy ostatnio grałem w metina na tym koncie, wylaczyli mi prąd - może to mieć coś wspólnego ?

Nikt mi nie wchodzi na konto na 100% bo 10 razy pod rzad nie byloby ze jest zalogowany, bo by go loglo :) za pomoc w naprawieniu bledu beda 5 i ++ lub --

grajkownia.gif

user1f.gif

user5.gif

user2g.png

user3j.png

user4w.png

user6c.gif

Opublikowano

Ja tez tak mialem ale z pol godziny pozniej juz bylo ok nie pisalo tak sprobuj tez zresetowac kompa

Co roku w chinach zostaje zabijane miliony zwierząt. Jeśli chcesz, aby zwierzęta nie cierpiały w strasznych mękach (zdzieranie skóry, gotowanie ich podczas, gdy one jeszcze żyją...) podpisz petycję. Każdy podpis się liczy.

https://www.ptroa.co.il/petition/index.php

Opublikowano

Ja tez tak mialem ale z pol godziny pozniej juz bylo ok nie pisalo tak sprobuj tez zresetowac kompa

Resetowałem kilka razy kompa .. I nic :/

grajkownia.gif

user1f.gif

user5.gif

user2g.png

user3j.png

user4w.png

user6c.gif

Opublikowano

:/ A spróbuj zmienić haslo do konta na metin2.pl a pozniej znów próbuj się logować

Co roku w chinach zostaje zabijane miliony zwierząt. Jeśli chcesz, aby zwierzęta nie cierpiały w strasznych mękach (zdzieranie skóry, gotowanie ich podczas, gdy one jeszcze żyją...) podpisz petycję. Każdy podpis się liczy.

https://www.ptroa.co.il/petition/index.php

Opublikowano

Mam podobny problem, lecz po chwili pokazuje mi sie blad podczas laczenia jest tak przez em2, przez zwyklego metka normalnie dziala

Jeśli Ci pomogłem, daj + to nic nie kosztuje <3

piesc_ico.jpg

Opublikowano

:/ A spróbuj zmienić haslo do konta na metin2.pl a pozniej znów próbuj się logować

Próbowałem .. nic nie daje ;/.

masakra... bo juz sobie nigdy nei pogram w metina ?!

grajkownia.gif

user1f.gif

user5.gif

user2g.png

user3j.png

user4w.png

user6c.gif

Opublikowano

a może wejdź to gry i zobacz czy twoja postac jest na prawde zalogowana byc moze ze jak szepniesz to wywali postac bo ona tylko stoi jak cos zrobi to ja lognac powinno

1378747514-U216092.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...