Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór Kompa... Pilne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otórz moi drodzy potrzebuję komputera...

najlepiej do gier... lecz kompletnie się nie znam na tym....

może być to laptop lub komputer stacjonarny.. sama ta skrzynka bez monitora i reszty okablowania myski klawiartury...

hmm cena nieograniczona

ma to poprostu być dobry sprzęt...

Komputer Komputronik Sensilo SR-400 7HP 64 [K019] to nowoczesne i wydajne urządzenie. Czterordzeniowy procesor Core i5 750 o częstotliwości pracy 4x 2,66GHz współpracujący z 8GB szybkiej pamięci DDR3 - 1333MHz oraz wydajna karta graficzna GeForce GTS 250 sprawiają, że granie w gry oraz oglądanie filmów HD będzie czystą przyjemnościa. Całości dopełnia najnowszy 64-ro bitowy Windows 7 Home Premium, a za bezpieczeństwo danych na 1TB dysku twardym odpowiada ESET Smart Security.

Obudowa: Micro ATX

Zasilacz: Modecom Premium 400W

Procesor: Core i5 750 2,66 GHz

RAM: 2x4GB DDR3

VGA: GeForce GTS 250 1GB

HDD: 1 TB SATA II

Windows 7 Home Premium 64bit

obecnie mam taki złom... z racji tego ze się na tym kompletnie nie znam... musze zapytać się was (mój kolega informatyk wyjechał a komp jest mi potzrebny na poniedizałek)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Cena nie ograniczona? No to lecimy.

Zestaw Komputronika na rok 2010, cena 18 499zł, na Komputroniku zamówisz albo dostaniesz w ich sklepie.

Specyfikacja(recenzja w CD-Action 06/2010):

Procesor: Intel Core i7 980x Extreme Edition 3.33GHz

Grafika: 2x GeForce GTX 480(tu na razie jest słabo jeśli chcesz zamontować 3 monitory bo sterowniki trochę szwankują, ale to już wina Nvidii bo nie zrobili dobrych sterowników do 3 monitorów przy kartach w układzie SLI)

Płyta Główna: Asus P6T Deluxe V2 Intel X58

RAM: 6 GB DDR 3

Dysk: Seagate Barracuda 1TB, Intel 2,5" SSD X25-M MLC 80GB(szybki dysk SSD do np. systemu)

Napęd Optyczny: Blu-ray

Chłodzenie: wodne, wspólne dla wszystkich podzespołów

Wymiary: 266x598x628 mm

Waga: ok. 50kg

Komputer nazywa się Komputronik Infinity F7-9000WC

Komputer przewyższa inne najnowsze zestawy prawie dwukrotnie, przy Crysisie w rozdzielczości 1920x1200(Bardzo wysokie detale, HD) osiągniesz 96 FPS(przy włączonym module PhysX osiągniesz ok. 70 FPS), to prawdziwy potwór.

Aha, zestaw sklepowy jest podkręcony od razu do 4GHz.

Poszukaj w internecie więcej informacji, jak cena nieograniczona to to jest najlepszy zestaw na rynku który wystarczy na parę ładnych lat(bo jakiś wielkich przełomów na razie nie zapowiedziano).

http://www.komputronik.pl/index.php/product/100532/Komputery_PC/Komputronik_Infinity/Infinity_F7_9000WC_W7U64_K115_.html

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

ja mam laptopa za 2099 zl i smigaja mi wszystkie najnowsze gry

ATI RADEON 5470 HD

4gb ramu i dysk 320 gb i ten procek 2.2

jak tak patrzylem w media markt to najdrozszy moze byl za 5k zl, ale nie patrzylem na parametry

chociaz mysle zeby nie wydawac na to cholernie duzo kasy tylko 4000 zl max

i mam windows 7 home premium i na prawde odradzam, zaraz po otworzeniu laptopa zaczal sypac bledami i sie scinal... vista dla mnie lepsza, nie widze sensu slodzic siodemce

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...