Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wersja dla normalnych ludzi

Witam, mam taki problem. mam 34 lvl i zacząłem robić misję, za dużo ich nie zrobiłem, ponieważ nie chcę zaliczyć mi misji 5. Cały czas się pokazuję, że mam do zabicia 10 głodnych alfa wilków, a zabiłem ich chyba z 30. Relog nie pomaga...

Ps Wiem, że na forum jest wile "słitaśnych" dzieci, dlatego specialnie dla nich, przetłumaczyłem ten tekst.

Wersja dla pokemonów :

fFiTaM, mAm tAkI PrObLeM. mAm 34 LvL I ZaCzOmłeM RoBić MiSjEm, Za dórZo iCh nIe zRoBiłeM, pOnIeFfArZ NiE ChCeM ZaLiCzYć mI MiSjI 5. cAłY CzAs sIeM PoKaZóJeM, rZe mAm dO ZaBiCiA 10 głoDnYcH AlFa fFiLkófF, a zAbIłEm iCh cHyBa z 30. ReLoG NiE PoMaGa... :*:*:* xP :)^^

Kitin to kox

Opublikowano

Nice wersja. :P Mam to samo na 81 lvlu, tyle że z misją 49 xP.

Nic tu nie pomożę.

WDP. :

Najs! mam to ale gdy nie chce to tak chce na 49 lflfu p o pro stu, blond gry xP.

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano

Dzięki, za pomoc. misja od biologa to blokowała. Plusy rozdane jeszcze raz dzięki.

Proszę o zamknięcie tematu

Wersji dla pokemonów tym razem nie będzie. Przepraszam, wiem, że to trudne, ale musicie sami rozszyfrować te dziwne polskie znaki.

Opublikowano

Dzięki, za pomoc. misja od biologa to blokowała. Plusy rozdane jeszcze raz dzięki.

Proszę o zamknięcie tematu

Wersji dla pokemonów tym razem nie będzie. Przepraszam, wiem, że to trudne, ale musicie sami rozszyfrować te dziwne polskie znaki.

Zbieram -

sygnature.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...