Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Bug Na Pierścień Expa Działa Na Pl! [Wyjaśnienie]

BossMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj to co wcześniej było napisane : Witajcie ! dziś chciałbym przedstawić buga który sam znalazłem !!! Będziemy potrzebować : 1. Eeasy metin2 beta z wgranym dh,ghost mode,i warp2. pierscień expa (na 7 dni niewiem czy na 15,30 dni to zadziała ) kosztuje on tylko 60sm czyli 23zł3.i postac (ja miałem sure wp 15lvl nie wiem czy na innych postaciach i lvl to zadziała^^)Teraz jak mamy już uruchomiony pierścień włanczamy metka i logujemy się na postać potem chodzimy przez poltar od m1 do m2 tak w kułko pare razy zaczymujemy się i expimy 1 kulko w m2 na zaprysach potem od nowa chodzimy i zatrzymujemy się w m1 i expimy 1 kulko na niedzwiedziach (cały czas te kulka expimy na exp bocie!!) i puźniej wbijamy ostatnie kulko czyli 4 na niedzwiedziach w m1 i gdy wbijemy nastepny lvl"16lvl" w (pierścień expa daje 50% pd) a w lewym górnym rogu jak weźmiemy strzałką na ten niebieski kwadracik pojawi się nam że mamy 100%pd od pierścienia UWAGA 3 kulko na 15lvl (wychodzi na zaprysach w m2) expimy my sami nie bot i mamy bug tteraz pierścień daje nam 100%pd a przed tem dawał nam 50%pd !!! licze na + w razie pytań pw ! NIE KOPIOWAĆ!! poradnik by BossMetin2PLAN CO I JAK 1.Tworzymy postać Sure wp (nie wiem czy na innch postaciach i lvl to zadziała!)  i wbijamy 15lvl 2.Kupujemy 75sm (około 24zł) i kupujemy z item shop Pierścień doświadczenia na 7 dni 3.Włanczamy easy metin2 by andrzejt17 z wgranym dh,ghost mode,i warp to ta chyba naj nowsza wersja em2 4.Teraz chodzimy do m1 i do m2 w kółko (wyjasnienie idziemy surką pod poltar do m2 i się tele portujemy potem się wracamy do m1 i tak około 4 razy) i expimy 1 kółko na zaprysach w m2 (po tym chodzeniu w kółko przez poltare) puźniej od nowa chodzimy przez poltare w kółko 4 razy i teraz expimy w m1 na niedźwiedziach 1 kółko (czyli już 2 kółko na 15lvl) oby te 2 kółka expimy na em2, puźniej od nowa 4 razy przez poltare w kółko i expimy na zaprysach w m2 (już bez em2 czyli sami) pużniej od nowa w kólłko 4 razy i już zostało nam 4 kółko do expienia (żeby wbić 16lvl) expimy wtedy na niedźwiedziach w m1 (teraz expimy em2 nie sami ) i po wbicu 16lvl mamy pierścień expa który daje nam 100% pd !!! (uwaga przed expem od 15lvl do 16lvl już na początku włanczamy pierścień wtedy jeszcze mamy go na 50% pd!!!) TERAZ LICZE NA + I MYŚLE ŻĘ ZROZUMIELIŚCIE !!!

Jestem dyslektykiem !!!

metin2_logo.jpg

Opublikowano

A znasz opcje edytuj? Czy za każdym razem będziesz zakładał nowy temat ?

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

A mam pytanko ... Jak już wbijesz np. 17lvl to nadal będzie 100% do końca czasu pierścienia ??

I jeszcze jedno... Wtedy gdy robiłeś ten bug nie były przypadkiem urodziny metina ?? bo jak wiadomo wtedy było 50% więcej expa na jakiś czas i pierścień z tym bonusem mógł ci sie jakoś zbugować

widzewsygname.jpg
Opublikowano

bezsensu i tak za duzo zrozumien nie mozna po odzielalbys cos a nie taki chaos'/

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Mlla exp 50% jest w dzien dziecka... w urodziny moze tez .

btw. moze to prawda ale troche to napisales bezsensu. videotuT by sie przydal . Myslalem ze chodzi o buga ze jest expring na 500h ;] to by bylo ciekawe

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Soulvar tak w Urodziny też był 50% expa więcej więc jeżeli on tak teleportował się między miastami cały czas możliwe że doszło do jakiegoś buga i mu te procenty z urodzin metina dołączyło do pierścienia expa

widzewsygname.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...