Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Spolszczenie Launchera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym sie zapytac czy jest możliwe Spolszczyc Launchera??Otorz chcę spolszczyc launchera do zzyt2 poniewaz nie ma spolszczenia bo zmienili Ip i Porty :/  szukalem ale nie znalazlem nic :/ jesli mozna spolszczyc to proszę o link do tutka lub o rozwiazanie za pomoc oczywiscie + :D

tesspjp.jpg

Założyłem się z kolegą że jak będe miał 1000 - to wygram piwo. Wiec Daj - a pomożesz mi wygrać piwo :)

Opublikowano

A nie możesz zrobić sobie najzwyklejszego spolszczenia? Albo logować się przez moda Kamera?

Pewnie można spolszczyć... Bierzesz słownik chińskiego + edytor zasobów i jedziesz... Ale po co?

__

Opublikowano

Rozpakuj z polskiego clienta locale_pl i z chińskiego tak samo rozpakuj locale. Z polskiego skopiuj plik 'locale_game.txt' i wpakuj do chińskiego, w chińskim spakuj i gotowe :)

Licze na +

Opublikowano

Rozpakuj z polskiego clienta locale_pl i z chińskiego tak samo rozpakuj locale. Z polskiego skopiuj plik 'locale_game.txt' i wpakuj do chińskiego, w chińskim spakuj i gotowe :)

Licze na +

ehh nie wyszukuje tego pliku locale_game.txd ale dam ci plus za checi :D

tesspjp.jpg

Założyłem się z kolegą że jak będe miał 1000 - to wygram piwo. Wiec Daj - a pomożesz mi wygrać piwo :)

Opublikowano (edytowane)

@Ecolusik, niewiem czy to wypali.. Sam tak próbowałem, po czym miałem error o nazwie LOG. Także, raczej to nie zadziała.

//down, próbowałem także samodzielnie edytować. Ok, wszystko grało, było zedytowane, lecz i tak nie widać rezultatów w grze. Nie da się już raczej spolszczać launcherów/ clientów chińskich.

Edytowane przez rain1229
Opublikowano

tak ale wlasnie nie moge znalesc tego pliku ''locale_game.txd'' :( 

tesspjp.jpg