Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dręczy mnie myśl....

Dagger czy WP!

Ogólnie tak:

Wp- Ostrze m5, zbrojka m3, Pro eq!

Dagger- Nie wiem co mam kupic. Moge sellnac eq z wp.

Wp bez boja...

Potrzebuje postaci uniwersalnej.. Mam dość troche jak ludzie mnie traktują w pvp jak ścierwo.

Do expa tez ma byc dobry. :D

I ile by kosztowalo pełne eq dla takiej ninji na s4>? Mam ebo + 9, srebrna + 9, yy + 9, Okrągła + 7, 5 katna + 7, naszyjnik 1k hp i 60kk!

Kogo wybrac!

Ten w środku to "Moó"!!!

http://yfrog.com/9esmng

Opublikowano

Moja odpowiedź jest prosta i skuteczna WP!. zainwestuj w niego sporo kasy i będzie z Ciebie SuraKox :P. Daggerek sie marnie expi... No chyba że z dmghackiem...

;p

Opublikowano

Zdecydfowanie Wp,boj to nie duzy problem hacki i juz boja jmasz;dd

Fajne eq skile mozna podciagnac za kase.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

chmurka z dmg hackiem jest niezastąpiona, daggerem łatwo się expi,nawet dobra postać w pvp (moim zdaniem lepsza od wp) Ceny Ku są średnie, eq zresztą też.

Opublikowano

Jak dla mnie WP jest dobry. Polecam wbić Ci jako 3-ci skill strach na M, ponieważ zmniejsza obrażenia o 50-80 na M bijąc w v2 więc to duża różnica.

Zainwestuj w więcej hp aby mieć ok. 11-13k jakiegoś fms'a 26-40% śr +6-9 i będzie Ci się elegancko ekspiło :).

Opublikowano

jak chcesz pvp+pvm to polecam bardziej daggera, sam nim gram i jest super w expie nawet "z gleby" ;)

Mój char ^^ :

sygnaturkaw.png-=BANNED=-

Opublikowano

Graj daggerem. Jeśli go wykoksisz to w pvp dasz sobie bezproblemu radę w pvp i w expie też będzie dobry.

Opublikowano

Kwestia eq :D

Co kupic?

Za ile?

Mam yy + 9, fms + 9 sr 29, wyzywka + 7, srebrna + 9, ebo + 9, naszyjnik 1 k pz , mupiorna + 9, 5 kątna + 7, i okrągłą + 7

Ten w środku to "Moó"!!!

http://yfrog.com/9esmng

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...