Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Żal Na Csyt2

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Witam. Mam body 92lvl. Do 90lvla caly czas walilem RIBem sr41% z KD potwora i powtorki +5 ale na 90lvl zalozylem Pogromce z kd śmierci, powt, potwora +5. RIBem z aurą bilem po 2,5k a Pogromca po 2/2,2 i gdyby nie krytyki, ktore wchodza mi dosc czesto to dalej bilbym ribem. Ale nie podoba mi sie to ze bije tylko po 2k z broni na 90lvl wiec chcialbym miec żala. szkoda mi wydac ponad 1kkk zeby go kupic ale zeby kupic trzeba najpierw znalezc sprzedawce wiec sie nie oplaca. Chce go sobie wydropic ale nie wiem z czego dropi. kasy na szkaty ripera tez nie mam zamiaru wydawac wiec jesli ktos wie z czego (jakiego moba) leci żal to bylbym wdzieczny za odpowiedz :) poleca + albo jak kto woli - ;]

Pomogłem?? Daj +

:D

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

beu2.jpg

Opublikowano

Nie znam się na csyt2 ale wydaje mi sie że only szkata rippa na innych serwerach jest tak że żal dropi w red lesie z mobów i metków 85/90 oraz z szkaty red smoka,szakta rippera czasami dropi bezpośrednio z bossa zależy od ustawień na serwerze

s2c77Oa.png

Uczeń
Opublikowano

Ludzie z serwa mowia ze dropi z tysiakow ale jeszcze nie probowalem... z metkow na 85 leca bronie na 65 i zbroje na 61, a metkow 90 tylko kd, a z mobow w red glownie sztabki i branse, kolce i naszyjniki z nieb. lez... zprobuje na tysiakach ale jak ktos wie ze nie dropia niech powie bo szkoda mi czasu :D

Pomogłem?? Daj +

:D

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

beu2.jpg

Opublikowano

Z tysięcznych dropią żale ;) a jak chcesz bić więcej to kup sobie śmiercio +9 z kd do exspa wtedy będziesz kosił po 4-6 k ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

dropi ze szkatułki umarłego rozpruwacza i niczego więcej.

Daj mi miliardy plusów, miliardy minusów.. mnie to nie obchodzi to forum to nie NK nie dawaj mnie do znajomych jak mnie nie znasz ;}, nie zbieram niczego.

PEDOBEAR jest na wolnosci jak cos.

Opublikowano
w red lesie z metków 90 na lvlu najlepiej 80-85 po potem słaby drop już ^^
-> mi jakoś nigdy nie poleciał żal z tego metka na csyt2... :O

Daj mi miliardy plusów, miliardy minusów.. mnie to nie obchodzi to forum to nie NK nie dawaj mnie do znajomych jak mnie nie znasz ;}, nie zbieram niczego.

PEDOBEAR jest na wolnosci jak cos.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja na 81 z bojowego albo z party bije po 3,3k-5k

@OFFTOP DO maxmatix

po co nam to mówisz? nikogo to nie interesuje... offtop ... nie ma nic na temat... report

rozumiem jak napiszesz

@OFFTOP xxx

myślę że dropi z X i X

ale takie coś to offtop i zwyczajnie głupi spam

na PL-u ZWIERZ wali po 6-8k ale kogo to ku*wa obchodzi?!

Były jakieś zmiany na serwerze... dropi z czegoś innego teraz czy dalej ten sam drop jest? a może z czegoś nowego dropi? odświeżam przy okazji :)