Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Oceń] Oprawa Graficzna Clienta Pewnego Serwera

Anonymus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czyli panowie gdyby obrazki komunikatów były np 3/4 i wyświetlały się losowo lub zależnie od typu komunikatu było by lepiej tak ? :)

bomba ,teraz czekam az bedze download

nie będzie :P przeczytaj dokładnie 1 post

łap + 

Nie zbieram +'ów...konto służy jedynie do prezentowania moich prac do oceny

btw. ta babka to maskotka serwera ;)

python.png

_______

Tak wiem, że pisze się Anonymous -.^ poprawianie nicku na pw to szczyt głupoty... bo to nie błąd.. tylko nick ;)

Opublikowano

Ekran wybierania postaci taki nijaki. c(:

4/6

[b]Pomagam w sprawach związanych z komputerkiem...[/b]

[center]Daj [color=green][size=15]+[/size][/color][/center]

Opublikowano

Ekran wybierania postaci taki nijaki. c(:

4/6

bo ten client to trochę jakby rzeźbienie w gównie ;d nic lepszego nie udało mi się wymyślić ^^

python.png

_______

Tak wiem, że pisze się Anonymous -.^ poprawianie nicku na pw to szczyt głupoty... bo to nie błąd.. tylko nick ;)

Opublikowano

Jak dla mnie 5 ; )

31668.png

" Czy wygrywasz, czy nie ja i tak kocham cię w moim sercu S T I L O N i na dobre i na złe ! "

11616.jpg

delete.pngProszę o Minusiki ; )) delete.png

Opublikowano

Mi też się nie podoba ta babka... ogólnie tabelka jest za szeroka z tą babą :P ja bym do tego Clienta dodał nowe modyfikacje skili , broni , itemów i npc. Wiem że to dużo roboty ale tylko wtedy client był by dla większości godny uwagi. bo poco ściągać 500mb dla jakiś kilku zmienionych obrazków ja dam ci 3/5 ponieważ nie podoba mi się i tyle myślę że mnie zrozumiesz xD Pozdro

johnmorrisonxxxppwxxxsc.png

Autor-Klik Na sygnę

:)

Opublikowano

ta laska jest na wstyskich popupach... ale zauważ że pozostałe okna nienaruszone... co do losowości.. planuję napisać takową funkcję ale to w przyszłości, licze na więcej tego typu aluzji

(jak zrobie inną to wszędzie będzie inna... owszem... tło wybierania serwera... i te okienka razem .. monotonija ^^ )

(+)

Przy kowalu jak nie ulepszy doaj fnkcje zabij i na oknie kostuche zrób

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a teraz coś do powyższych ocen... nie prezentuje całego clienta... nie tylko te pare grafik jest w nim przerobione...textury otoczenia są jeszcze nie zrobione... chodziło mi ogólnie o 1 ekran, ekran wyboru postaci i komunikat popup... dodam ponownie - ani + mnie NIE INTERESUJĄ, powtórze poraz kolejny, żadnego downloadu w postaci gotowego rozwiązania nie będzie... to jest jedynie prezentacja koncepcji a laska jest maskotką serwera.... z 2 strony dziwi mnie dlaczego nie padły jeszcze pytania jak to zostało zrobione, nikt nie próbował ? zachęcam do prób... bowiem jak skończycie przerabiać obrazki od komunikatów czeka was niespodzianka w grze :) do odważnych swiat należy :)

python.png

_______

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serdecznie dziękuję za wyrażenie opinii na temat pracy

pozdrawiam Wrrysiek aka Wrrpsol2i3r

Proszę o zamknięcie tematu i zablokowanie moich OBU kont (bo inaczej nie można chyba konta usunąć na tym forum)

python.png

_______

Opublikowano

Ponownie proszę o zamknięcie tematu i usunięcie moich kont z bazy forum... jeśli mam wyjechać z regułką o prawie do wglądu do danych osobowych ich modyfikację i prawo do usunięcia przy zakończeniu korzystaniu z serwisu nie ma problemu mogę zaraz parę paragrafów przytoczyć.... opcji usuń konto nie ma... więc proszę poraz kolejny o usunięcie obu moich konta bierzącego i konta 'Anonymus'

Opublikowano

W skali od 1-6 to 5 fajne ale mógłbyś zedytować więcej elementów bo zwykły klient metka jest bardzo nudny

cs1.6

[COD] Cs-Wysokie 23.225.42:27342 steam/nonsteam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...