Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Oceń] Oprawa Graficzna Clienta Pewnego Serwera

Anonymus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak ja w opisie... proszę o szczere oceny, bez pytań o wykonanie, autora i udostępnienie, z góry dziękuję

Wszystko wykonane za pomocą 2 edytorów i jednego kalkulatora:

-Gimp

-Notepad++

-Mózg

także jak już wspomniałem więcej nie uszczerbie, kto ma mózg sam pomyśli i zrobi ;) btw. mam gdzieś minusy :)

outgamesmallsize.th.jpg

selectsmallsize.th.jpg

ingamesmall.th.jpg

Moderatorów proszę o wyrozumiałość i pozostawienie tematu... wiem mogłem dac to w art'ach ... ale to jest praca pasująca bardziej do tego działu (obróbka clienta)

również z góry dziękuje.

python.png

_______

Tak wiem, że pisze się Anonymous -.^ poprawianie nicku na pw to szczyt głupoty... bo to nie błąd.. tylko nick ;)

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja bym tak bardzo może poprosił w skali 1-6 jak w szkole... policzę sobie średnią ^^

Lubie cytać wasze maile xD

python.png

_______

Tak wiem, że pisze się Anonymous -.^ poprawianie nicku na pw to szczyt głupoty... bo to nie błąd.. tylko nick ;)

Opublikowano

super, zamiast tej laski przy ulepszeniu zrob inna, bo wszedzie ta sama, i tak jak powiedzial up moze to byc troche wkurzajace

13032777318975834031.gif

Opublikowano

super, zamiast tej laski przy ulepszeniu zrob inna, bo wszedzie ta sama, i tak jak powiedzial up moze to byc troche wkurzajace

ta laska jest na wstyskich popupach... ale zauważ że pozostałe okna nienaruszone... co do losowości.. planuję napisać takową funkcję ale to w przyszłości, licze na więcej tego typu aluzji

(jak zrobie inną to wszędzie będzie inna... owszem... tło wybierania serwera... i te okienka razem .. monotonija ^^ )

(+)

python.png

_______

Opublikowano

Bardzo dobra praca. Masz 6. Poza tym mam małe pytanie. Robisz całego clienta czy tylko to przerobiłeś i na tym koniec?

Opublikowano

Bardzo dobra praca. Masz 6. Poza tym mam małe pytanie. Robisz całego clienta czy tylko to przerobiłeś i na tym koniec?

w sumie to nie Twoja sprawa...ale na pewno nie jest to koniec ;)

python.png

_______

Opublikowano

jak dla mnie 6- tła naprawde fajne tylko ta babka :rolleyes: dalbym ci 6 + jakbyś zrobił np. 4 różne i losowo pojawiające sie ;)

Opublikowano

czekam na więcej aluzji ... puki temat jeszcze nie został wywalony do kosza :) licze również na propozycje ciekawych modyfikacji :)

python.png

_______

Gość EliteShark
Opublikowano

Jak dla mnie 4 , bo jak u większości użytkowników nie podoba mi się panienka na komunikatach ; ]

Opublikowano

Możesz wrzucić zdjęcie samej laski z 1 zdjęcia bez tego okna logowania i innych z metina ?

Masz je gdzieś na kompie i mozesz wrzucic np na imageshack.us albo możesz zapodać linka do tego jeśli już jest w necie ?

s2c77Oa.png

Opublikowano

Możesz wrzucić zdjęcie samej laski z 1 zdjęcia bez tego okna logowania i innych z metina ?

Masz je gdzieś na kompie i mozesz wrzucic np na imageshack.us albo możesz zapodać linka do tego jeśli już jest w necie ?

cóż laska to nie moja praca

prosze ;)

http://metavideogame.files.wordpress.com/2008/08/heavenly-sword-desktop-1165.jpg

python.png

_______

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...