Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smocze Monety ( Sposób Allegro ) Wystarczy Rozszyfrować?

klik1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

na każdej aukcji Smoczych Monet na allegro.pl

znajdujemy taką oto wskazówkę :

31640987303911880119.jpg

zauważyłem że po skopiowaniu adresu odnośnika

i wklejeniu go do np. ( notatnika ) wyskakuje taki oto

adres:

://purchase.gamepay.de/xml/purchase.pl_PL.psessionid=4f6e567e76ac52577983d21264cfef4a47633d29/filter?display=selectpm&payment_method_type_id=

czy nie wystarczy jedynie coś dopisać jakąś skrypte ?

pomyślcie nad tym może uda nam się odkryć

sposób Allegro.pl na SM :)

Opublikowano

Dobre by to było :) Ale ja się niestety na tym nie znam :D Czekam na pomoc kogoś ogarniętego w te sprawy ;PP Autor + za fajny temat xD

Nick na serwerach Yamakasi / ProBlaster

Opublikowano

Skrypt?, przeciez zeby sm doszly to chyba byc w bazie danych, a jak skrypt wejdzie w baze danych zeby dac Sm?

Niewiem, moze zle mowie

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Nie rozumie, jak się na to kliknie to nic się nie dzieje, a jak dam:"Otwórz w nowej karcie"to wyskakują mi metody za zapłatę, tylko bez tego okna Metin2.

Opublikowano
Po prostu wyślij GO xw2cxw na numer 91959 i otrzymasz potwierdzający SMS o dokonaniu płatności.

Musisz w sumie wysłać 2 SMSów, aby zakończyć proces płatności.

Koszt za SMS: 23.18PLN Dostawca: Mindmatics AG

Całkowity koszt: 2 x 23.18 PLN/SMS (2 x 19.00 PLN/SMS + VAT)

Z przyczyn bezpieczeństwa możliwość doładowania konta została ograniczona do dwóch numerów telefonów na jednego użytkownika. Gameforge zastrzega sobie prawo do niedoładowania konta, na którym limit został przekroczony.

To jest kod zeby autorowi tematu doladowac 150sm :) Oni chyba biora przelewem doladowuja i jest taniej

Opublikowano

coś w tym jest na 100%

tylko niech ktoś wciągnięty

w te tematy spróbuje się

tym zająć :)

bo przecież po coś im ten

odnośnik jest potrzebny

tylko po co ? : ]

Opublikowano

SM kupuje się tak : otrzymujesz kod -> wysyłasz go na server -> z servera otrzymujesz SM To jest schemat w maxymalnym uproszczeniu ;) Ten pomysł jest z góry skazany na porażę :) Ale jeżeli chcecie mieć nadzieje to poszukajcie w źródle strony ^^

Opublikowano

Ehhh... ten adres jest jak każdy inny. Skrypt PHP takie tworze, bo cała strona to napisany CMS. Nic z tego nie rozszyfrujecie. W źródle strony też nic nie ma, bo to sam kod (wygląd strony). Nawet wszystkie pliki takie jak skrypt PHP nic wam nie dadzą. Osoby, które sprzedają SM'y poprostu inaczej wpisują wiadomości. Wiem, bo jak kiedyś pytałem to np. za 30SM wpisywał kod, ale numer dawał inny (np. ten za 60) czy jakoś tak - prędzej to spróbujcie niż "rozszyfrowywanie adresu.

Armagedon outa hier!

Opublikowano

Co do źródła strony to jest tam wygląd strona , a w tym dużo rzeczy i opcji , których nie widać przeglądając stronę w normalny sposób ;)

Opublikowano
Ehhh... ten adres jest jak każdy inny. Skrypt PHP takie tworze, bo cała strona to napisany CMS. Nic z tego nie rozszyfrujecie. W źródle strony też nic nie ma, bo to sam kod (wygląd strony). Nawet wszystkie pliki takie jak skrypt PHP nic wam nie dadzą. Osoby, które sprzedają SM'y poprostu inaczej wpisują wiadomości. Wiem, bo jak kiedyś pytałem to np. za 30SM wpisywał kod, ale numer dawał inny (np. ten za 60) czy jakoś tak - prędzej to spróbujcie niż "rozszyfrowywanie adresu.

Kolego up ^

powiedz dokładniej o co chodzi z tą zmianą numeru :)

ps.

jeżeli tak to po co im odnośnik ?

do strony ? ja myślę że w tym

coś musi być : /

Opublikowano

Omfg. Oni sellają na zasadzie tego buga sms, że wysyłało się kilka SMS. Nie działa już to przez kupowanie 30 sm, ale gdy użyjemy onebip dla innych kraji, np. Bułgaria, to tam możemy wysyłać setki razy te smsy, doładuje nam. To jest właśnie ten bug z "alledrogo".

heheher.png

Kwicze skilla.

Piszę co myślę, jeśli cię uraziłem moją odpowiedzią, to idź się schowaj.

Opublikowano

aby ci doładowało sm, musisz wysłać smsa, żeby baza wiedziała, że zapłaciłeś i automatycznie ci te smy doładowała, więc chłopie nie masz nawet co próbować :).

kalik.png

Opublikowano

Niestety, wszystko działa. Nie wysyłam sms'ów o treści game xxxxx tym sposobem, tylko zasilam konto na onebip.com :), z którego kupuję potem SM.

heheher.png

Kwicze skilla.

Piszę co myślę, jeśli cię uraziłem moją odpowiedzią, to idź się schowaj.

Pasjonat
Opublikowano

Ale jak się kupuje Sm na allegro to te SM wogóle nie przechodzą przez tą Firmę GameForge.

Więc musi być chyba jakaś strona.

Albo wysyłają to na inny numer.

722906f2077a4a05b4239b2d01a0764e.0.gif

Pomogłem Daj

+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...