Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Drop Z Metków

gawronzzz

Drop z metków  

70 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy dropienie kd i ku jest op?acalne na 35 lv na metkach zazdro?ci?

• Tak
      56
    • Nie
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Moi koledzy zrobili sobie dropki i nabili u nich 35 lv i zrobili boja. I tym dropkiem chodzą na metki zazdy. Jak myślicie dobry zarobek z Tego jest czy nie ??

;p

Opublikowano

jest bo mam tekiego dropa ale już na nim nie gram to przez nocke potrafiłem z 5aura wyniesć mi to bardzo duzo berków dropało to tak przez noc z 30kk luzem zarobisz

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

marihuana a nei 9kkkk?

po 1. zalezy od serwera ile zarobi

po 2. Zalezy comu bedzie dropic . Zamiast tych twoich aur moga mu dropic same gówna".

Pozdro

Wracam do życia a nie do przeszłości.

Opublikowano

Opłaca się ale najlepiej jest grać w nocy (najmniej ludu i więcej metków rozwalisz :) ) Poza tym pamiętaj im więcej metków rozwalisz tym lepszy drop B) B)

Opublikowano

Mogę też ksuć metki np na wolnym... To też będzie lepszy drop. Dobra dzięki za te komentarze lecą + i - jak kto woli.

;p

Opublikowano

Ja mam dropa 35lvl z bojowcem i bije all metki + besty na noc idzie zarobic nawet z 60kk zalezy od szczescia. I najlepiej kupic 2x drop

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo opłaca chodzić na metki zazdry, ogólnie zawsze z niego miałem dobry drop, od tego metka zaczynają lecieć kamyki duchowe więc można dużo na nich zarobić.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

• 5 tygodni później...
Opublikowano

elo ludzie, pomóżcie, mam dropa 35 z bojem 2x M1 (aura i berek oczywiście) i drop jest wręcz żałosny, bije FMS +9 sr 14, opłaca się kupić 2x drop? czy to dużo zmieni i będą dropiły same te drogie kd i ku jak innym? prosze pomoc dam +!!!! :rolleyes:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

będzie bardzo duży zarobek!:)

Polecam metki 35/40/45 :P

lokalizacja 35 m2

lokalizacja 40 pustynia

lokalizacja 45 pustynia dolina orków.

daje w ankiecie tak;D

Daj mi miliardy plusów, miliardy minusów.. mnie to nie obchodzi to forum to nie NK nie dawaj mnie do znajomych jak mnie nie znasz ;}, nie zbieram niczego.

PEDOBEAR jest na wolnosci jak cos.

Opublikowano

Oczywiście, że się opłaca! ;D

W jedną noc możesz zarobić do 40-50kk :P

Wystarczy spory wkład pracy i pro eq xD

Jednej nocki zarobisz 10kk, a innej 30kk... Jak piszą up, zależy od Farta :)

W ankiecie na tak ;]

Opublikowano

elo ludzie, pomóżcie, mam dropa 35 z bojem 2x M1 (aura i berek oczywiście) i drop jest wręcz żałosny, bije FMS +9 sr 14, opłaca się kupić 2x drop? czy to dużo zmieni i będą dropiły same te drogie kd i ku jak innym? prosze pomoc dam +!!!! :rolleyes:

Z 2x dropem bedzie 2razy wiekszy drop;p jak chcesz kupuj. Miej trochę cierpliwości nie licz, że z każdego metka będzie lootać silne albo aura, w końcu jest kolo 90 rodzajów ku :) I zmień broń na jakiegoś ribka, będziesz syzbciej ubijał

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo opłaca chodzić na metki zazdry, ogólnie zawsze z niego miałem dobry drop, od tego metka zaczynają lecieć kamyki duchowe więc można dużo na nich zarobić.

kto ci takich glupot naopowiadal? kamienie duchowe dropia z metkow 50 i wzwyz

A dla mnie to beznadziejny sposob na zarobek, lepiej juz surke wp 52 lvl na sohan

Opublikowano

Ja polecam tak jak wtemacie + do tego kupic sobie na tydzień 2 x drop i w ziąść jakiegoś kumpla 27 na besty jak tak robie on skilami bije ja dobijam i czesko kamyczek dropi kasa 70% dla mnie ^^

bez yt.

Opublikowano

jakis tam zarobek jest ale musisz sie meczyc cala noc by dropic ;/ jeszzce moga ci same smieci dropic , ja wole ustawic na noc czy jak gdzies ide FB wczoraj za 1,30h mialem 12 malzy na 2 kontach i z tego sprzedalem 10 to wyszlo 13kk i otworzylem te ostatnie 2 i byla niebieska perla(20kk) :P wiec duzo kasy mozna zarobic i najwazniejsze nie trzeba nic szukac jakis metinow

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

jakis tam zarobek jest ale musisz sie meczyc cala noc by dropic ;/ jeszzce moga ci same smieci dropic , ja wole ustawic na noc czy jak gdzies ide FB wczoraj za 1,30h mialem 12 malzy na 2 kontach i z tego sprzedalem 10 to wyszlo 13kk i otworzylem te ostatnie 2 i byla niebieska perla(20kk) :P wiec duzo kasy mozna zarobic i najwazniejsze nie trzeba nic szukac jakis metinow

Hah niezłe ale co tu dużo mówić żabole oszukują nie wierz mu bezsens on kłamie ja 12 małzy lotam w 3/4 godziny a on w niecałe2 i ta bajka z perłą gdzie takie drogie są te perły

Nazwa mojego kanału na youtube EvilBadDay

Zapraszam

ModPack? EvilPack!!

18706.png

Opublikowano

Dzięki za wszystkie komentarze ten temat dawno znikł w śród spamu.. :D . Tak jak mówiłem zrobiłem sobie dropka 35 + bojo skilee m1.. ribek+7 32 sr... I kupiłem 2x drop.. I przez ten miesiąc zarobiłem około 300-400kk...

;p

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

kto ci takich glupot naopowiadal? kamienie duchowe dropia z metkow 50 i wzwyzA dla mnie to beznadziejny sposob na zarobek, lepiej juz surke wp 52 lvl na sohan

WIDAĆ ŻE CI TEŻ KTOŚ GŁUPOT NAOPOWIADAŁ , PONIEWAŻ KAMIENIE DROPIĄ Z METINÓW NA LV 45+ , A NIE NA 50+ JAK NAPISAŁEŚ ;P

AHA , I JA MYŚLĘ , ŻE LEPIEJ ZROBIĆ DROPA 35LV , WBIĆ SKILE NA M1+ I IŚĆ NA METKI 45 , WIĘKSZY DROP , KAMYKI WIĘCEJ WARTE , ZE SWOJEGO DOŚWIADCZENIA WIEM , ŻE LEPIEJ NA METKI 45+ IŚĆ , MOIM ZDANIEM WIĘKSZY DROP , TROCHE TRUDNIEJ SIĘ BIJE (JA MENTALEM 411 DEFA , 7,5K PŻ I OKOŁO 2-3 RAZY NA METKA DEDAM , ALE SIĘ OPŁACA , KAMYK WARTY SPORO , A JEŚLI KTOŚ WOLI SZYBCIEJ UBIJAĆ METKI TO POLECAM M2 (25,30,35LV)

POZDRAWIAM

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...