Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Więc niedawno ropocząłem swoją przygodę z prywatnym serwerem yt2www i zaciekawiła mnie jedna sprawa a konkrenie to kilku graczy którzy hackowali,bugowali no nie wiem jak to w ogole nazwać. A więc przejdę do rzeczy. Mam surę BM 100lvl i wzialem sobie pvp z jakims ninja. I to o dziwo widze że dostałem 5x hita z jednego skilla a nie 3x jak przy dmg hacku, druga sprawa to (niby abs) ze sfery standardowo zadaje z 40k a temu ninjy około 500hp albo 800hp. No sorry ale moim zdaniem taka redukcja obrażeń nie jest możliwa nie ma takiej ilości abs'ów o.O. Wykręcał się na początku że to niby jakieś zmiany w rejestrze kompa itp. a pozniej że to niby jakiś chińskie bony <lol2> Więc kieruje do was pytanie: Jak ten typek mógł coś takiego wykonać?

Opublikowano

Co do absów może miał te specjalne kd (masakry bodajże się nazywa czy jakoś tak, daje 100% abs) A co do dmg to dmghack :) . Tylko że ilość obrażen jaką ci zada jest losowa, np. rekord mojego kumpla to 8x dmg z tąpnięcia.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

A są na serwie Wykrywacze kamieni metin? Jeśli tak to na 100% te kd bo na mpc jest gdzieś tut jak zrobić te kd przy pomocy wykrywacza na privach :) Ewentualnie mógł kupić te kd w IS (jeżeli są w nim).

32265.png

Opublikowano

To był jakiś noobek może z 50lvl ;d Nie nie ma wykrywaczy ani nie ma kd w IS.

Opublikowano

To niewiem. Zostaje ci czekać na odpowiedzi innych użytkowników.

32265.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...