Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer ON !!

baleron18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na stronce ecsro.net jest server off -,- ... A wbiłes chociaż ?

Przecież chyba pisał ze nie może wbić bo konta usunięte ... Czytałeś wogóle to co on napisał ? ?

BADZIK ;D

NIE CZITUJ NA POLAND

MPCforum.pl - Cheaty do gier Online

"1. Ta pamiec ram bedzie na płycie czy czy co jak ją dostane???" <---- HAhAhahHA xD

nero.jpg

mozilla.jpg

d033441ba9246e5d.gif

15221.gif

Nauka latania śmigłowcami:

|||||||||| - 100%

27118.jpg

Opublikowano

konto tzreba nowe, media.pk2 trzeba nowe, :] pzdr.

edit:zapomnialem xD nareszcie ajkas strona na ktorej jest do wyboru jezyk polski xD[www.ecsro.net ]

b577e893e102f.png

Opublikowano

Nie nie dalo sie wbic przy wbijaniu na stare konta pisalo ze NIE MA tylko dziwi mnie jedno u mojej dziewczyny moglem wlaczyc a u mnie pisze ze jest inspekcja dziwne jesli o strone chodzi mogli jej nieaktualizowac takze

Opublikowano

Masz racje badzik6 rate duże umiesz grać to i szybko wbijesz lvl który cie ''podnieca'';d

Ale jakie media trza wrzucić i rano lookne czy reg będzie open:)

Opublikowano

czy to mozliwe trafilem na reg zarobilem sobie konto gdy chcialem pozniej zrobic wiecejnei dalo sie!? albo trafilem albo jakis bug czy co jak serwy beda open i sielogne dam znac.xD

b577e893e102f.png

Opublikowano

hehe ale sobie tutaj wkrecacie ^^

Zadnych kat nie usuneli:P Specjalnie tak zrobili ze nikt nie moze wbic bo pisali ze beda testowac, a jakby mieli serwer testowac jakby sie wszyscy wbili ^^ Kiedys juz tak tez bylo ze pisalo ze konta nie istnieja a jednak zostaly przywrocone

Pozdro:)

Opublikowano

Wyplosz a z kad wiesz ze tak jest dasz mi cos na udowodnienie ?? moze zrobili poprostu restart serwera wraz z kontami np na prywatnych serwerach z Mu Online czesto tak robia ... ale mozesz miec rownierz racje

Edit

widzialem to moze ma racje moze nie... niedlugo bd online to zobaczymy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...