Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytania czy was też wywala używajac dmg haka??? np. grałem ninja i jak używalem chmury na większą ilość mobów było DC teraz gram mentalem specjalnie zrobiłem go do konia myśląc ze na bojowcu+ Hack od klaskaj (DMGHorseHock) będę szybko zabijał moby i nie padał ale się chyba przeliczyłem ponieważ wywala mnie tym o to mentalem na każdej broni jednoręcznej przy full spocie v1 v2 a na broni 2-ręcznej skacze jak by coś w d... miał. Chciałem zauważyć ze na SuraWp + bron jednoręczna nie wywala nie ma DC. Moze macie jakieś sposoby zapobiegania DC przy graniu na DMG hacku???

Opublikowano

Najlepiej- Nowy net. Ja na dmghacku biorę po 2 spoty w v2 na csyt2 i 0 kick. Jeśli net dobry to format. A jak to i to, to graj na ch4.

heheher.png

Kwicze skilla.

Piszę co myślę, jeśli cię uraziłem moją odpowiedzią, to idź się schowaj.

Opublikowano

Net taki sobie 2mb format był kilka dni temu komp pusty tylko metek jest ale mnie nie wywala jak biote kilka grupek dopiero na full spocie na koniu i tylko mentalem puki co.

Opublikowano

Przy biciu 2 ręcznymi on będzie skakał nawet możesz mieć neta 10 mb i tak będzie skakał ;]

Najlepiej bić 1 ręcznymi.. a to że Cię kicka to nie jest nic nowego...

Ja też tak mam i pewnie wszyscy co tego używają na wojach ( nie przyznają się )

DMG hackiego bije się z " buta "

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...