Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]200-300Kk W Tydzień.(Tylko Na Mocnych Kompach) 24H.

ProNuupPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napiszę to w punktach.

Na sam początek potrzeba nam- po 1kk na potki, na każdym koncie. Kupujemy jak najlepsze. Miecz od 5lvl +6-9, Itemki na 1lvl +6-9 + biżuteria na 1lvl +6-9

Zaznaczamy żeby nie zbierał każdego itemku do 26lvl i powyżej 30 oprócz biżuteri.

1.Robimy sobie 3 konta.

2.Odpalamy 3 konta na Easy metin2.

3. Robimy na tych kontach 3 postacie, wojowników.

4.Robimy mu staty, 15 do wit, reszta w siłe

5.Wbijamy mu 5lvl

6.Bierzemy mentala.

7.Pakujemy 1 w tąpniecie, reszta w silne (Przydatny by był tutaj dmg hack)

8.Wbijamy mu 9lvl.

9. Idziemy 3 botami na M3.

10. Ustawiamy boty na wilkach.

11.Włączamy MH

12. Czekamy 24h.

13.Cieszymy się paroma fms, wieloma wieloma jesionkami, antykami, kozikami, często także eq z Hp.

14. Wychodzi nam na to że

3-5fms= 9kk-30kk

20-30 jesionków- 15-30kk

15-20 antyków 15-20kk (Do tych wszystkich itemków potrzebne jest szczęście do bonusu, średnich i umiejętności)

15-25 kozików 10-15kk

Wiadomo zależy od szczęścia, lecz ja średnio po 24h dropu wychaczałem do 30kk i to na jednym koncie.

PS:Polecam jednak co 8 opróżniać postać z ekwipunku bo się zapełnia.

Dodam że sposó jest sprawdzony, pierwszy raz opublikowałem takie coś, do m3 trzeba mieć wytrwałość, lecz dropi tam bardzo bardzo dużo itemków na 30lvl bez is, wiadomo trzeba czekać, raz jest gorzej raz jest lepiej.

EDIT: Tak jak "DMagK2" napomniał, zaznaczamy opcje oddawania expa, lecz można także do 15 wyexpić i postawić na niedźwiedziach, wtedy dużo ribów leci. Riby ogólnie lepiej niż fms'y lecą.

Opublikowano

nic specjalnego powielanie jednego schematu, wielu juz pisalo na temat m3 i expa i locenia tam.

poza tym w tydzien zarobillem 270kk na samych medalach gdzie chodza po 200-300k jednym charem wiec zal przeciazac kompa 3 metinami.

Pomogłem? To daj + ;)

Vido-Tutorial DMGhack!

Opublikowano

Powielanie schematu?

http://www.mpcforum.pl/topic/162747-tutjak-zarobic-50kk-w-tydzien/

Mojego schematu!!!

Zaraz bedzie tut jak zarobic 500kk w tydzien.

Moze wymyślisz coś własnego i oryginalnego?

Jak napisałem tego tuta juz 3 kopie zobaczyłem.

Cóż...to świadczy o autorach.

Co do Tuta polecam dopracować.

Pozdrawiam cie.

edit@

OMG ale razi w oczy....

Szkoda gadać

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Napisałeś że potrzebny jest DMG hack na Easy Metin

Mi nie działa DMG na EM i innym chyba też

Sory jak sie myle

Poradnik spoko ;]

Opublikowano

elbow co do twojej śmiesznej wypowiedzi, załóżmy że dropniesz 50 medali na dzień co jest niemożliwościa, 50x 3= 15kk 7x15= 105kk A więc pozdro panie FAKE

EDIT: CrisMoon, dmg hack działa na EM.

JOQUAN, dla twojej informacji Temat o zarobku na M3 dodałem już pare miesięcy temu, lecz był słabo napisany i poleciał do kosza(na innym koncie). I nawet 500kk można na tym zarobić, i ja nie widzę żadnej rzeczy która by została skopiowana z twojego śmiesznego poradniczka.

Opublikowano

No i widzisz pronuuppl znowu na jaw wyszła twoja głupota.

To jest forum, tu sie właśnie dyskutuje i komentuje.

Tut żalosny i tyle bo przyklejony jest o tym samym tyle że lepiej napisany więc pytam po co kolejny taki sam?

A tu specjalnie dla ciebie, zarobek z tygodnia a dokladnie to tygodnia i 11 godzin.

20177755281806590077.jpg

PS. tak jestem ofiara losu siedze 25/24 przy kompie wogole nie spie, bo po co? metin sie za mnei wyspi, po nocach lubie pograc w tibie, nigdy nie mialem dziewczyny i mam pryszcze na stopach.

Na przyszlosc nei patrz na ludzi przez pryzmat wlasnej osoby.

Pomogłem? To daj + ;)

Vido-Tutorial DMGhack!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...