Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Ważne Dla Mnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem tutaj nowy itp itd, ale to nie ważne otóż chce kupic konto premium chociaż na dzień aby zakupic 5th slot na 30dni. a ludzie piszą że można tylko na allegro czy jest to prawda czy moge normalnie zakupic na www.warrock.net ?????

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

premkę??

jeśli chodzi Ci o premkę to tak można kupić ją na warrock net..

ale jest tak jeśli kupisz premkę na 3 dni bo nie ma na 1 to niestety ale 5 slotu nie będziesz mógł kupić gdzyż go dostaniesz na czas premki czyli na 3 dni a dokupić nie będziesz mógł..

musiał byś kupić bronz premke na 30 dni koszt ok 20 zł i wtedy kupić 5 slot

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Hmm nie dawno widziałem na allegro bronze na 3 dni taniej wyjdzie i kupi sobie 5 slot ;)

@Edit Tu masz linka do firmy, która sprzedaję Bronze 3 dni (9.99zł) można też kupić na allegro..

To jest ukryta treść, proszę

Dajesz "Kup Teraz" i będą Cię prosili o e-mail podajesz go i przychodzą Ci dane przelewu(nr konta itp.) <---- to na ich stronce,a na allegro chyba nie muszę już tłumaczyć... ;)

P.S. Ale premka na 3dni-10zł

30dni-23zł- hmmm lepiej tą

1313652013-U173186.png

Opublikowano

O ile dobrze wiem, teraz podczas eventu dostaje się za darmo 5 slot, żeby można było minę podkładać (5 slot na wszystkie postacie)

a42612f26.gif

Opublikowano

O ile dobrze wiem, teraz podczas eventu dostaje się za darmo 5 slot, żeby można było minę podkładać (5 slot na wszystkie postacie)

Claymore sa na 6th slot...

asusplv1.png

Pomogłem?Daj +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...