Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytaniie] Zmiana Pytan I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie bo na pewno znacie odpowiedz :D

To Tak zaczynam a wiec :

Potrzebuje zmienić odpowiedzi http://www.mpcforum.pl/topic/159392-tut-zmiana-pytan-i-odpowiedzi-do-konta-wr/ posługiwałem się za pomocą tego tuta tak wysłałem ticketa a teraz pytanie napisałem w nim wszystko co jest w tym tucie wypełniłem wszystko podałem nowe odpowiedzi i pytanie dodałem również znana mi odpowiedz znalem tylko do jednego pytania mam konto premium często kupuje za G1 premium około 1 roku co miesiąc pobiera samo z karty Kupowany Retail ITP i famasy UE itp i m7a1 GW

A teraz pytanie

Jeśli nie znam daty która podawałem przy rejestracji G1 zmienia mi pytania i odpowiedzi ???

Znam tylko jedno pytanie i odpowiedz ponieważ resztę zapomniałem w ticket podałem ta znana odpowiedz i pytanie czy z jedna odpowiedzią zmienia mi na nowe ?

Dziękuje za pomoc oczywiście daje + lub - jak kto woli

pozdrawiam

@edit

Niechce spamowac i zakładać nowego teamu a wiec mam jeszcze jedna pytanie

85665017.png

Co to Oznacza Ze automatycznie będzie pobierać kase z konta i po zakończeniu tego premium będzie następne

I oznacza to ze bylo premium zakupione przez karte tak ?

100-TAK

200-TAK

300-TAK

400-

Opublikowano

a masz teraz premium na koncie??

jeśli masz to są jakieś szanse zmiany jeśli nie masz premki nie ma szans żadnych szans...

co do drugiego pytania tak mi się eydaje ze tak że premium będzie kupowane zaraz po skończeniu się następnego..

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Myślę ze jutro rano będzie odpowiedz

a co do drugiego jest ktoś pewien do czego to jest i jeśli chce żeby co miesiąc do chodziło ma być to zaznaczone tak >?

tak na 90%

100-TAK

200-TAK

300-TAK

400-

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...