Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry tut?  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. dobry tutek?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PIERWSZY SPOSÓB

1.Wiec tak, trzeba mieć 38-41lvl(woj mental silne m1, tąpnięcie m1, reszta wszystko jedno, najlepiej byc w gildii i oddawac exp troche wiecej marmurow itp.).

2. Idzie się na pustynie gdzie jest duży spot tych początkowych pająków i tam na 38-41lvl włączamy em2 i zostawiamy na noc.

3. Gdy się rano obudzimy mamy pełno ogonów skorpiona, pajęczych sieci, marmurów i trochę rzeczy z bonami.

Mój codzienny zarobek na tym wynosi od 1,5kk do 5kk (serwandes).

Wymagania : min.400defa i min 360 atk.

DRUGI SPOSÓB

1. Robi się postać woj mental 5lvl-6lvl i idzie się na największy spot niedżwiedzi, głodnych niedżwiedzi, grizzly itp. itd.

2. Zostawiamy na noc i mamy itemy z bonami np. 2k hp (mi się trafiło 1,5 hp), pełno żółci niedżwiedzia, może srebrną branzę (dropi z głodny niedżwiedż) i marmurki.

Jak ja to sprzedaję (server serwandes) to mój zarobek wynosi od 600k do 4kk.

Wymagania : wystarczy 160defa i 130ataku

Ps. Teraz mam 43lvl woj mental 422defa 400ataku (bez boja, bo od 5lvla na EM2 :D) to ciągle na pustyni zarabiam na noc ok. 3kk.. Dobrze idzie jak ma sie MH I DMGskillhack wlączone (ustawienia w MH speddhack 1,4 speed attack 2,3 Hit Attack 2 i No Fog super idzie ) podstawą tych ustawień były ustawienia Andrzeja xD.

Opublikowano

Troche malo oplacalne !! Ja w jeden dzien bez rekawic y w m3 dropne z 2 riby i fms i pelon jesionkow i zolci !! Okolo 15kk Zalezy Od szcescia

Za duża sygnatura

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...