Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Odnazalem ten bug dawno dawno temu ale teraz postanawiam go ukazać i powiedzieć innym

1.Otwieramy Sklep dodajemy byle co np. potke

2.Dajemy Daną Cene

3.I klikamy na inny sklep

4.Wtedy dajemy postaw sklep

5.I nasze ceny wszystkich itemów są 0 yang

Fajny sposób można kogość tak zrobić że przykładowo kupie tą parte wystaw w shopie a podczas wystawienia napisz o matko! patrz bojowy+9 za 400kk albo coś w tym stylu ja sporo na tym zarobiłem

Licze na + ;]

2401477507.png\
Opublikowano

To tylko na privach dziala?

bo raczej na l jak by dzialalo to kazdy by stalki+9 za free mial

13032777318975834031.gif

Opublikowano

tak to działa bo ja osobiście przez przypadek jak wystawiałem sklepy to mi sie ceny robiły na 0 i nie wiedziałem czemu :) ale wiecie ja zanim nacisne postaw sklep to zawsze sprawdzam 3x bo z moich sklepów zawsze po 50-150kk mam zysku :D

I play on s23 and s15 pozdro dla ludzi grających na Kronosie i Eteorze!!

Opublikowano

dziala na PL ino ze pokazuje ze item 0yang, stawiasz sklep masz wystawiona np aure za 2kk , nie dales postaw sklep ino zerkles do innego:)) i w taki sposob dziala;P nie wiem czy wgl ktos sie na to nabierze;d

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

działa na PL ale tylko na twoim sklepie jak tak zrobisz!!!

gosciowi powiesz zeby wsytawil za 500kk stal i powiesz mu zeby kliknal na jakis sklep bo cos tam jest fajnego i wtedy mow kilknij wystawi i stal bedzie za 0 yang!!!!!!

Licze na +

Działa na PL

2401477507.png\
Opublikowano

O ludzie pomyśl dzieciaku n3o że to już ma 1,5 lat ..... i już dawno wiedzieliśmy o tym sposób nie przydatny bo żaden idiota spojrzy na cenę :>

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

To już nie działa od dawna chyba. xD

Jak chcemy wystawić item za 0 yang, to tego itemu w ogóle nie wystawia... WTF?! xD

Opublikowano

Jezuu ludzie to działa na takiej zasadzie ze jak już wpiszesz cenę przedmiotu i naciśniesz ok nie postawisz jeszcze sklepu i włączysz inny sklep to wszystkie ceny rzeczy które ustawiłeś zmieniają się na 0

widzewsygname.jpg
Opublikowano

Ps. Piszę się "Bóg" nie "bóg". To rzecz święta. :)

Chyba, że chodziło o "bug" :DxD

@Up

Jezuu ludzie to działa na takiej zasadzie ze jak już wpiszesz cenę przedmiotu i naciśniesz ok nie postawisz jeszcze sklepu i włączysz inny sklep to wszystkie ceny rzeczy które ustawiłeś zmieniają się na 0

To, że się zmienią nie znaczy, że takie będą wystawione (bo wgl. nie wystawi). xD

Opublikowano

przecież to stare jak świat(jak był Monek i Feniks to już to znałem) -.- i to nie bug tylko tak ma być -.- boshe ale szybki jestes....

i się piszę BUG a nie BÓG!!!!!!!!!!

fs.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...