Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Teamu Do Własnej Gry (Silnik Już Jest)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lepsza by była gdyby miała inny wygląd stronka... ta wygląda amatorsko... możesz dodać logo z jakimś renderem albo screenami z gry i tło ładne z czymś po bokach... także czcionkę zrób jakąś oryginalną ... tak aby wyglądała gra na swoiście oryginalną :> z pierwszego rzutu całą gra wygląda niemalże jak stronka słaba z jakimiś cheatami... taka jak kamera... poza tym stronki z hostów np. www.blablabla.xaa.pl są słabo odbierane przez użytkowników... najlepiej sprawdził by się URl taki jak www.BauGame.pl bo stronka nie ma nawet nazwy gry w linku

to tylko moje spostrzeżenia ;)

błędy, no może nie błąd ale niech zapamiętuje logowania... bo gdy tylko zamknę kartę z grą to mnie wylogowuję i trzeba się do nowa logować... to bardzo przeszkadza

system pomysłów nie istnieje... gdy klikam na premium nic się nie dzieje ale to jeszcze pewnie nie istnieje ;)

mógłbym być testerem ale nie korzystam z takich opcji jak GG napisz na e-mail [email protected]

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

Albo nie zauważyłem, albo nie ma, co to w ogóle za gra, i to przeglądarka, czy gra z aplikacją np. Metin, czy też inna gra. :P

54050393129090175898.png

Opublikowano

Podczas rejestracji w pole GG, można wpisać litery a w miasto cyfry, naprawcie to D:

RAsfepN.png
Opublikowano

3 min posiedzialem mam 999999999999999 $ ... jestem 4 w top konger nick jak cos dziwna ta gra pelna bugow niedopracowana nie oplaca sie grac ;/ po 3 min takie rzeczy mozna wyrobic ze szok

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

<input type="text" name="gracz" maxlength="16" size="17">

i pare backdoorow masz otworzonych :) poczytaj o mysql_(real_)escape_string

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

- tak to naprawic bynajmniej :)

"Bynajmniej" to zaprzeczenie, czyli jak tego nie naprawić, więc pokaż mu jak to naprawić.

RAsfepN.png
Opublikowano

Posiadasz konto user

Brakuje ci 1000000000 pieniędzy przekazanych na rzecz akcji charytatywnych, aby domagać się 50zł w realu.

Przewidywane dochody w dzisiejszym dniu:

500.00

co tojest? o.O mozna dostac 50zl? nie rozkminiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...