Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie ?? kto pomoże ?

mpc111mpc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego multiclient nie dziala , wlanczam loadera potem launch silk sie wlancza loguje sie i wszystko pięknie ale jak już wlanczam drugi raz silka to w pierwszym jest ds czemu tak sie dzieje ?? powiedzcie jak wlaczyc dwa silki na raz

Opublikowano

sprobuj jeszcze raz skopiowac loadera do folderu silka moze zadziala jak nie to reinstal silka zrob

Życie To...Git. Szkoła To...Kit, A Batonik Jest...3bit:)

Opublikowano

to może być także wina sprzetu... jeśli masz za słaby sprzet to nie utrzyma Ci dwóch silków i dostaniesz na jednym DC z przeciążenia!:)

Opublikowano

Nom zależy też ile masz ramu ja mam np 1 giga i mi dwa chodza ale ustawienia na LoW muszę mieć i jak jestem jednym clientem w miecie to mi jeden Dc dostaje czyli przesila tak jak mówi Spartan.

Opublikowano

Ja tak mam , gdy jestem na innym kompie z winny słabego ramu (512) , ale jeżeli walniesz rozdziałke 800x600 oraz ustawienia w karcie graficznej na wydajność może pójdzie , jeżeli to nie wina sprzętu reinstall siilka najlepiej inna partycja , ew nie zawalaj kompa jak masz 2 sro on ( wyłącz sciąganie , winampa gg itp )

12ii1.png
Opublikowano

To dziwne jak ja mam 2 silki włączone to nie mam dc tylko mi sie po prostu jeden wylacza jak np jestem w ht obydwoma postaciami, a na spocie śmiga mi jakbym miał tylko 1 silka odpalonego, mam 1gb ramu i grafike ustawiona na medium i jakos daje rade.

• Dodaj nową pozycję...