Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostatnie 2 postacie.  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wybra??

• Surka WP
      8
    • Body
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeszły 2 klasy surka wp i body :) Surka wp tanie ku i dobry exp body drogie ku.Wypowiedzcie się na ten temat przypominam że na eq mam dużo kasy :)

DAJ +!! xD

Opublikowano

graj mentalem jak masz takie eq, a z dmg hackiem dobrze idzie, ja wyexpilem 39lvl w poltora dnia

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Body na BO polowe spota dźwigniesz (ja na Phobosie dźwigałem podobne eq tylko okrągła +7 i zamiast ribka to mam fms +8 kd +3 sr 36% ;]) potem sobie dasz rade bodym szybko kasę zbierzesz (rozwalaj wodza i metiny ;p) na wodza dmg hack Ci się przyda ;p

Opublikowano

Jeśli nie obchodzi Cię wydatek na nowe eq, expienie etc. to ja polecam zacząć Surą WP. Expi się nią dobrze, jest niedroga w rozwijaniu :)

Natomiast jeśli nie chce ci się od nowa expić, szukać/robić eq to zrób sobie Body'ego, bo tak jak napisał BoskiPonczek - masz już właściwie całe eq :D

Jeśli pomogłem to daj plusika ; >

Jeśli pomogłem - mile widziane '+' i 5 ;]

Mashi™

Opublikowano

30 średnie to całkiem ładne :D

Ale gdybyś zaczynał wojem body to mógłbyś poszukać FMSa z lepszymi śr i wymienić albo kupić, zależy od możliwości.

Ribek może się przydać to bicia z konia, o ile interesuje Cię exp z konika albo rozwalanie metinów.

Jeśli pomogłem - mile widziane '+' i 5 ;]

Mashi™

Opublikowano

graj mentalem! body bez bonow na hp jest dobry do moze 30 lvl :] spoko ladnie ubija ale potem w v2 to c'pka :D

Opublikowano

Ja bym Ci proponował gre surą wp postać tania (różnica pomiędzy ceną ku dla wp'ka a dla bodego lub mentala wynosi nawet 1kk!!!) Poza tym wp jest dobry do expienia jak i do pvp B)

Opublikowano

rob WPka, zamienisz riba na fms sr ~35 smocza na mistyka+9. latwo,fajnie,przyjemnie sie expi WP no i czasem mozna pvp(na wiekszym lvl) ;]

moze +?;) ++++++++

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...